Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

Sestrško jezero Svet24.si

Kako dolgo bo Sestrško jezero še lahko ...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

Khaby-Lame-Wiki Odkrito.si

TOLIKO zasluži najboljši Tiktoker na svetu!

Tadej pogačar Njena.si

Tadej Pogačar svojo Urško ljubi že tri leta

nu
nu
0 12.06.2021 20:01:57

TO SO VESTI iz bolnice, KI OSUPNEJO! Ne samo da je Eriksen PO OŽIVLJANJU BUDEN - še mnogo več!

Zelo zelo dobre novice. Previdne, a zelo zelo dobre.

Potem ko so zvezdnika Interja Christiana Eriksena več kot 10 minut oživljali na igrišču stadiona Parken v Kobenhavnu, kjer se je zgrudil po 42 minutah tekme Danska - Finska, je njegovo stanje zdaj več kot opogumljajoče. Prve vesti so kazale fotografije, da je bil nogometaš že na igrišču pri zavesti, kar je glede na to, da mu je zastalo srce, izjemno redko in nenavadno. No, iz bolnišnice pa prihajajo še boljše informacije o njegovem stanju ob nadaljnjih pregledih. 

Kot sta potrdila tako njegov agent kot njegov oče, Christian ne diha več s pomočjo naprave, temveč popolnoma sam. Ob tem pa ni samo zavesten, temveč se tudi normalno pogovarja s prisotnimi. Kaže torej res dobro, kar zadeva njegovo bitko za življenje. Se je pa na željo obeh ekip tekma nadaljevala ob 20.30, torej dve in pol uri po prvotnem začetku. Najprej so odigrali preostali minuti prvega dela, nato na željo obeh ekip tudi drugi polčas. 

In čeprav je seveda daleč najbolj pomembno, da je z Eriksenom očitno vsaj približno vse v redu, so za Dansko prišli tudi šoki tekmovalne vrste. Leprav je ves časa napadala, ogromno streljala in imela celo 11-metrovko, zadetka ni dosegla. Je pa enega dobila za zgodovinsko zmago Fincev - njihovo prvo na Euru, in to že v prvem nastopu! 

Članki iz rubrike