Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 12.06.2021 20:01:57

TO SO VESTI iz bolnice, KI OSUPNEJO! Ne samo da je Eriksen PO OŽIVLJANJU BUDEN - še mnogo več!

Zelo zelo dobre novice. Previdne, a zelo zelo dobre.

Potem ko so zvezdnika Interja Christiana Eriksena več kot 10 minut oživljali na igrišču stadiona Parken v Kobenhavnu, kjer se je zgrudil po 42 minutah tekme Danska - Finska, je njegovo stanje zdaj več kot opogumljajoče. Prve vesti so kazale fotografije, da je bil nogometaš že na igrišču pri zavesti, kar je glede na to, da mu je zastalo srce, izjemno redko in nenavadno. No, iz bolnišnice pa prihajajo še boljše informacije o njegovem stanju ob nadaljnjih pregledih. 

Kot sta potrdila tako njegov agent kot njegov oče, Christian ne diha več s pomočjo naprave, temveč popolnoma sam. Ob tem pa ni samo zavesten, temveč se tudi normalno pogovarja s prisotnimi. Kaže torej res dobro, kar zadeva njegovo bitko za življenje. Se je pa na željo obeh ekip tekma nadaljevala ob 20.30, torej dve in pol uri po prvotnem začetku. Najprej so odigrali preostali minuti prvega dela, nato na željo obeh ekip tudi drugi polčas. 

In čeprav je seveda daleč najbolj pomembno, da je z Eriksenom očitno vsaj približno vse v redu, so za Dansko prišli tudi šoki tekmovalne vrste. Leprav je ves časa napadala, ogromno streljala in imela celo 11-metrovko, zadetka ni dosegla. Je pa enega dobila za zgodovinsko zmago Fincev - njihovo prvo na Euru, in to že v prvem nastopu! 

Članki iz rubrike