atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 12.06.2021 19:14:01

POKA SRCE! Kar je naredil danski selektor, ko je ŽENA HOTELA K ERIKSENU, ki so ga OŽIVLJALI, pretrese!

Groza v Kobenhavnu.

Tik pred koncem prvega polčasa se je zgrudil veliki danski zvezdnik, nogometaš Interja Christian Eriksen. V sicer fantastičnem vzdušju na skoraj polnem stadionu kar naenkrat velikanski šok. Očitno je Dancu zastalo srce, kamere so pokazale prizore masaže srca in oživljanja z defibrilatorjem. Danski igralci so zakrili prizore s telesi in jokali, Finci prav tako, gledalci so povsem pretreseni. Po več kot desetih minutah so sijajnega 29-letnega nogometaša odpeljali z igrišča, ne da bi kdorkoli vedel, kakšno je stanje.

Svet moli in čaka, mediji pa poročajo o posebej pretresljivem prizoru. Kar naenkrat je namreč čez igrišče med celotno dramo tekel danski selektor Kasper Hjulmand - in sicer s telefonom na ušesu. Bila je povsem pretresena Erikssenova žena, ki je želela na vsak način k svojemu možu, ki so ga oživljali. Hjulmand je sicer uredil, da so jo spustili na zelenico, vendar pa ji ni pustil naprej. Končala je v objemu sleketorja in dveh preostalih danskih zvezdnikov Simona Kjaera in Kasperja Schmeichla. 

Prve vesti pa so prinesle celo fotografijo zavestnega nogometaša, ki dviguje glavo in gleda okoli sebe. Kar je močno dvignilo upanje na vsaj približno pozitiven razplet. Več na tej povezavi. 

Značke: erikssen, selektor, žena

Članki iz rubrike