petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
1 21.05.2021 15:51:16

Navijači, POZOR! Vladajo izredne razmere, to je zadnja pomembna informacija pred tekmo Maribor - Mura!

www.alesfevzer.com
Iz Policijske uprave Maribor so v izjavi za javnost sporočili, da bo policija na sobotni nogometni tekmi državnega prvenstva med Mariborom in Muro uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in snemanje. Dvoboj za naslov državnega prvaka v Prvi ligi Telekom Slovenije bo na sporedu ob 20. uri.

"Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo PU Maribor zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje," so zapisali v izjavi.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kot tudi na samem stadionu, so dodali.

Vse obiskovalce športne prireditve obveščajo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion preverjal izpolnjevane pogojev za vstop, kot so navedeni v Odloku o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov. Dostop na stadion bo omogočen le tistim, ki bodo z dokazili izkazali, da so bolezen preboleli pred manj kot šestimi meseci, da so bili cepljeni ali pa z dokazilom negativnega testa, še piše v izjavi za javnost PU Maribor.



Iz vrst trenutno vodilnega Maribora so pred dnevi sporočili, da si bo lahko neposredni dvoboj za naslov prvaka proti Muri ogledalo največ 2000 domačih gledalcev (gostujočih ne bo), prednost pa bodo imeli imetniki sezonskih vstopnic.

Na lestvici ima Maribor 63 točk, Mura pa na drugem sledi s 60. Soboški nogometaši morajo za prvi naslov v zgodovini premagati vijoličaste, saj bi imeli posledično boljši medsebojni izkupiček, ki odloča ob enakem številu osvojenih točk.

Dvoboj se bo začel ob 20. uri. Preostale tekme bodo štiri ure prej. Pari so Bravo - Olimpija, Celje - Koper, Domžale - Aluminij in CB24 Tabor Sežana - Gorica.

Značke: nogomet, dp, policija

Članki iz rubrike