franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 20.05.2021 09:15:56

VELIKAN italijanskega nogometa hudo bolan, informacije o stanju Berlusconija ZASKRBLJUJOČE!

Profimedia
Nekdanji predsednik Milana, zdaj pa lastnik italijanskega drugoligaša Monze, naj bi bil hudo bolan.

Štiriinosemdesetletni Berlusconi se je septembra lani okužil z novim koronavirusom in zaradi covida-19 pristal v bolnišnici. To je pozneje sicer zapustil, a je njegovo zdravstveno stanje vse od takrat precej nepredvidljivo, v tem času pa so njegovi obiski bolnišnic pogosti. V zadnjih dneh so po poročanju tiskovne agencije Reuters vse glasnejše špekulacije, da se je njegovo zdravstveno stanje precej poslabšalo. Tako naj bi se v bolnišnici znova znašel marca in dvakrat v aprilu, že januarja pa naj bi v bolnišnici pristal zaradi težav s srcem. Bolnišnično nego je potreboval tudi konec prejšnjega tedna. Bolnišnico San Raffaele v Milanu je po petih dnevih zapustil v soboto.

"Zagotovo verjamemo, da je Berlusconi hudo bolan in da trpi za resno boleznijo," je pojasnila tožilka Tiziana Siciliano, ki se glede svojih navedb opira na podatke iz zdravniških spričeval in mnenje zdravnikov. Sicilianova je o zadevi spregovorila na obravnavi v primeru, ki je povezan s preteklim odmevnim primerom, v katerem so Berlusconija obtožili spolnih odnosov z mladoletnico "Ruby". Berlusconi je bil takrat oproščen vseh obtožb, zdaj pa ga obtožujejo, da je v tej zadevi s podkupovanjem utišal priče na sojenju, ki se je začelo leta 2013 in končalo leta 2015. Berlusconi je obtožbe vseskozi zanikal, tako kot jih zanika tokrat.

Sicilianova je sodišču predlagala, da Berlusconija začasno izločijo iz sodnega procesa. Tako mu ne bi sodili skupaj z drugimi soobtoženimi v zadevi. Sodišče bo 26. maja odločilo, ali bodo zanj razpisali nove obravnave.

Članki iz rubrike