franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ba
ba
1 20.05.2021 09:12:33

VELIKA SPREMEMBA! Bo tekma MARIBOR – MURA za naslov prvaka PRESTAVLJENA? Tu so podrobnosti ...

Grega Wernig
Kdaj se bo v soboto v Ljudskem vrtu začela tekma za naslov prvaka?

Tako kot je v navadi, je predvideno, da bodo tekme zadnjega prvenstvenega kroga odigrane istočasno. Določena ura je v soboto ob 16. uri, pari so Maribor - Mura, Bravo - Olimpija, Tabor - Gorica, Celje - Koper in Domžale - Aluminij.

Dejstvo je, da morajo biti hkrati odigrani 'povezani' dvoboji oziroma tisti, ki so odvisni drug od drugega, tokrat pa je kakopak en takšen, ki na vse ostale nima nikakršnega vpliva. Najbolj pričakovan! Maribor in Mura bosta v neposrednem obračunu v Ljudskem vrtu odločila, kdo bo osvojil naslov prvaka in popolnoma jasno je, da si tekma vseh tekem v tej sezoni zasluži, da bi bila odigrana v elitnem terminu, da bi jo lahko v televizijskem prenosu videlo čim več ljubiteljev nogometa na sončni strani Alp.

Tako vijoličasti kot črno-beli se po naših informacijah strinjajo, da bi se štajersko-prekmurski spopad začel v soboto ob 20. uri, tudi vodstvo tekmovanja je temu naklonjeno, a zadnjo besedo bo imel Planet TV, ki je imel v tem krogu pravico prve izbire, med ljubljanskim obračunom v Šiški in štajersko-prekmurskim derbijem se je odločil za slednjega. Najbrž ni nikogar, ki se ne bi strinjal, da bi bila prestavitev najbolj logična poteza in v interesu slovenskega nogometa, a zadnjo besedo bo imel programski svet omenjene televizije. Odločitev naj bi bila znana v prihodnjih urah.

Članki iz rubrike