reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 18.05.2021 12:19:49

ŠOK! Oče reprezentanta U-21 RAZBIJAL AVTE funkcionarjev in GROZIL IGRALCEM! Podrobnosti osupnejo

Fotografija je simbolična.
Neverjeten dogodek v Rimu.

Sinoči je v pripravljalni tabor italijanskega velikana Rome vdrl možakar, ki se je z železno palico lotil avtomobilov, parkiranih na glavnem parkirišču. Močno je poškodoval več vozil, še posebej tri luksuzne avte, ki pripadajo tedaj prisotnim funkcionarjem omenjenega kluba. Povsem poblazneli vsiljivec se je nato odpravil proti igrišču, na katerem so trenirali mladi nogometaši Rome, in jim grozil. Zaščitili so jih varnostniki, možaka pa je obvladala šele policija. 

Šok je bil še toliko večji, ker se je izkazalo, da gre za človeka po imenu Emiliano Scamacca, ki je oče napadalca Genoe in italijanske mlade reprezentance. Marca je igral na evropskem prvenstvu v Sloveniji, in ker je iz tedanjega skupinskega dela Italija napredovala v izločilne boje, se bo na sončno stran Alp zagotovo vrnil tudi ob koncu tega meseca. Če seveda ni bil vpleten v neverjeten očetov incident, ki si ga je resnično težko razložiti. 

Scamacca je sicer bil otrok Rome in je bil v njenem mladinskem pogonu do leta 2015, ko se s klubom ni razšel na najlepši način. Tedaj je kot 15-letnik odšel na Nizozemsko in kariero zares začel šele tam, ni pa znano, ali je oče kakšno zamero kuhal od tedaj ali je v zadnjih dneh dobil kakšen nov razlog za svoje noro početje. Več podrobnosti naj bi policija sporočila v prihodnjih urah.  

Značke: scamacca, italija, roma

Članki iz rubrike