pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
8 23.04.2021 12:45:23

Oglasil se je BAYERN, prvi mož poslal jasno sporočilu ČEFERINU in PEREZU: Ne smemo pozabiti, da je Perez ...

Reuters
Po mnenju prvega moža Bayerna bi se morala predsednik Uefe Aleksander Čeferin in predsednik Reala Florentino Perez usesti in pogovoriti.

Bayern je bil bržkone največji evropski klub, ki je že na samem začetku zavrnil vstop v superligo. Kasneje je s to potezo pridobil kar nekaj simpatij, zdaj pa so se iz kluba oglasili na to temo. Prvi mož Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je to tekmovanje označil za veliko napako, ob tem pa izrazil veliko razočaranje nad predsednikom Juventusa Andreo Agnellijem, ki naj bi bil glavni mož tega kontroverznega projekta.


"Še nikoli v življenju nisem doživel takšnega tedna s toliko drame," je Rummenigge dejal za francoski L'Equipe in nadaljeval: "Pomembno je, da je 12 klubov opazilo, da so naredili napako. Superliga je bila klic na pomoč, še posebej klubov iz južne Evrope. Tam je finančna kriza, ki je posledica epidemije, še toliko večja."

Ob tem je razkril, da je s predsednikom Reala Florentinom Perezom v odličnih odnosih, in izrazil željo po čim hitrejšem izboljšanju odnosov med Uefo in predsednikom Reala. "Ne smemo pozabiti, da je Perez glavni mož najbolj znanega nogometnega kluba na svetu. Upam, da bosta s Čeferinom sedla za isto mizo in se pogovorila."

Članki iz rubrike