Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 10.04.2021 15:00:06

Obetajo se TEKTONSKI PREMIKI: Mbappe LAHKO GRE, PSG pripravlja SENZACIONALEN prestop!

Profimedia
Že kar nekaj časa se špekulira o tem, da bi Kylian Mbappe kariero nadaljeval v Realu.

Francoskemu zvezdniku pogodba s klubom poteče naslednje leto, še vedno pa ni podpisal nove. Lovke po njem že dolgo steguje Real in če ga v francoskem klubu ne bodo želeli izgubiti brez odškodnine, ga bodo morali poleti prodati. Vprašanje je ali bo Real zmogel zbrati zadosti denarja, da bo lahko odkupil Mbappejevo pogodbo.


Pri PSG-ju naj bi se zadovoljili z vsoto, ki bi se približala 150 milijonom evrov, s tem denarjem pa bi v svoje vrste pripeljali izredno zveneče ime. V klubu namreč že nekaj časa razmišljajo o Cristianu Ronaldu, ki bi bil za katarske poslovneže seveda izjemno zanimiv že iz marketinškega vidika. Da o Portugalčevih nogometnih sposobnostih niti ne izgubljamo besed.

Vse pa je odvisno od Ronalda, ali bi bil pripravljen sprejeti tak izziv. Je pa Portugalec na drugi strani izrazito nezadovoljen nad sezono, ki jo preživlja v dresu Juventusa. Izpad iz lige prvakov, vse bolj oddaljen je tudi naslov italijanskega prvaka, to so stvari, ki ambicioznemu nogometašu nikakor ne dišijo. Zato naj bi tudi sam razmišljal o slovesu od Torina. Parižani pa bi staro damo lahko prepričali v posel s še eno zanimivo zamislijo, da bi ji v zameno za Ronalda ponudili Maura Icardija ...

Članki iz rubrike