nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 07.03.2021 20:34:20

Liverpool spet ŠOKIRAN, padajo NESLAVNI REKORDI! Na derbiju za Manchester pa ...

Reuters
Nogometaši Liverpoola so v 27. krogu angleške lige gostili Fulham in igrišče spet zapustili sklonjenih glav. Gosti so zmagali z 1:0. Osrednja tekma kroga med vodilnima Manchester Cityjem in Manchester Unitedom je pripadla slednjemu, ki je zmagal z 2:0.

Manchestrski mestni derbi Cityja in Uniteda so bolje začeli gostujoči igralci v rdečih dresih, potem ko je Bruno Fernandes že v drugi minuti unovčil enajstmetrovko, ki jo je priigral Anthony Martial. Luke Shaw je v 50. minuti podvojil prednost rdečih vragov, dve minuti pred tem pa je Rodri na drugi strani zadel prečko. V 69. minuti je imel novo izjemno priložnost za United Martial, ki pa je izgubil dvoboj ena na ena z Edersonom.

United, ki je še 22. tekmo zapovrstjo v gosteh končal neporažen, je tako končal izjemno serijo 21 zmag Cityja v vseh tekmovanjih in 15 v prvenstvu. Slednji je sicer ostal na vrhu lestvici s 65 točkami, United jih ima zdaj na drugem mestu 54.

Fulham pa je zadal nov udarec Liverpoolu. Povedel je ob koncu prvega polčasa, ko je zadel Mario Lemina. Kot se je izkazalo, je bil to edini gol na tekmi, kar pomeni, da so svoj neslavni rekordni niz porazov na domačem igrišču rdeči podaljšali na šest. Pred Fulhamom so branilca naslova prvaka na Anfieldu premagali še Chelsea, Everton, Manchester City, Brighton in Burnley.


Na prvi današnji tekmi sta se West Bromwich Albion in Newcastle razšla brez golov.

Ob 20.15 bo še obračun Tottenham - Crystal Palace.

Že v soboto sta Burnley in Arsenal igrala 1:1, Sheffield United je izgubil proti Southamptonu z 0:2, Aston Villa in Wolverhampton sta se razšla z 0:0, Brighton & Hove Albion pa je klonil pred Leicester Cityjem z 1:2. Slednji je tretji na lestvici s 53 točkami.

Krog se bo končal v ponedeljek s tekmama Chelsea - Everton in West Ham United - Leeds United.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike