profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Alexis Sharkey Svet24.si

Znan vzrok smrti 26-letne influencerke, katere ...

janez jansa pl6 Reporter.si

Ministrstvo za zdravje nima podatka, katere ...

cepivo, covid, koronavirus Svet24.si

Jerala o precepljenosti do poletja, novem sevu in ...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Izbiro Zavoda Iskreni je potrdil Cigler Kralj ...

NIKA ZORJAN bozicne-4 Njena.si

Nika Zorjan presrečna ob milijonu

Darja Sančanin Njena.si

Ljubezen po domače: To je Darja naredila prvič

nu
nu
11 13.01.2021 13:13:43

Oblak o Čeferinu: Z NJIM NA ČELU bo to ostal BOLJŠI KRAJ! Njegova naslednja naloga je POMEMBNA!

Jan Oblak v izjemno odmevnem intervjuju za špansko revijo Panenka.

Navdušil je z besedami o svoji mami iz Bosne, svoji bosanski družini in odraščanju v Sloveniji (več o tem na tej povezavi), veliko pa so v tem res sijajnem intervjuju velikega zvezdnika Atletica spraševali tudi o še enem izjemno uglednem Slovencu, predsedniku Uefe Aleksandru Čeferinu. Oblak pri tem ni varčeval z besedami in je pred očmi španske javnosti svojega rojaka dvignil na visok piedestal. Pohvalil je njegovo dozdajšnje delo in napovedal enako uspešne čase. 

"Lepo bi bilo, če bi nekega dne slovenski predsednik Uefe podelil lovoriko lige prvakov slovenskemu vratarju. To bi bil zgodovinski dogodek za našo državo. To bi bila najvišja točka za Slovenijo, a zagotovo ne zadnja – prišli bodo novi izjemni igralci in prišli bodo tudi novi ljudje s Čeferinovimi sposobnostmi. Je pa on tisti, ki orje ledino  izjemno pomembno je, da je prišel na tak položaj iz tako majhne države," je dejal Oblak. 

"Odlično pozna težave manjših reprezentanc in manjših klubov, zato opravlja še toliko boljše delo. Vsi v nogometu izjemno cenijo vse, kar je naredil. Njegovo vladanje je izjemno in prepričan sem, da bo z njim na čelu Uefe nogomet ostal boljši kraj. Pri čemer pa je tudi njegova naslednja naloga izjemno pomembna: preprečiti velikim klubom, da bi oblikovali superligo," je odločen Oblak, ki je poudaril, da mu je liga prvakov najbolj vešč natanko takšna, kot je.  

Značke: oblak, intervju, čeferin

Članki iz rubrike