ineza sotler 2 Dobra karma

V svoji bitki z rakom znana Slovenka vidi pekel in...

Jessica Biel, Justin Timberlake, Silas Svet24.si

Uradno: Justin Timberlake je spet očka

jankovic makarovic bobo Reporter.si

Dom Jankovićevih privilegirancev: ljubljanski ...

koronavirus, epidemija, pandemija Svet24.si

Nadaljevanje ugodnega trenda: Delež pozitivnih ...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Minister Cigler-Kralj denar za ranljive dal ...

Goca Tržan in Raša Odkrito.si

Goca Tržan: "Zame je bil otrok"

ugodno-oddam-sina Njena.si

Ugodno oddam sina: Nova TV komentirala burne ...

nu
nu
11 13.01.2021 13:13:43

Oblak o Čeferinu: Z NJIM NA ČELU bo to ostal BOLJŠI KRAJ! Njegova naslednja naloga je POMEMBNA!

Jan Oblak v izjemno odmevnem intervjuju za špansko revijo Panenka.

Navdušil je z besedami o svoji mami iz Bosne, svoji bosanski družini in odraščanju v Sloveniji (več o tem na tej povezavi), veliko pa so v tem res sijajnem intervjuju velikega zvezdnika Atletica spraševali tudi o še enem izjemno uglednem Slovencu, predsedniku Uefe Aleksandru Čeferinu. Oblak pri tem ni varčeval z besedami in je pred očmi španske javnosti svojega rojaka dvignil na visok piedestal. Pohvalil je njegovo dozdajšnje delo in napovedal enako uspešne čase. 

"Lepo bi bilo, če bi nekega dne slovenski predsednik Uefe podelil lovoriko lige prvakov slovenskemu vratarju. To bi bil zgodovinski dogodek za našo državo. To bi bila najvišja točka za Slovenijo, a zagotovo ne zadnja – prišli bodo novi izjemni igralci in prišli bodo tudi novi ljudje s Čeferinovimi sposobnostmi. Je pa on tisti, ki orje ledino  izjemno pomembno je, da je prišel na tak položaj iz tako majhne države," je dejal Oblak. 

"Odlično pozna težave manjših reprezentanc in manjših klubov, zato opravlja še toliko boljše delo. Vsi v nogometu izjemno cenijo vse, kar je naredil. Njegovo vladanje je izjemno in prepričan sem, da bo z njim na čelu Uefe nogomet ostal boljši kraj. Pri čemer pa je tudi njegova naslednja naloga izjemno pomembna: preprečiti velikim klubom, da bi oblikovali superligo," je odločen Oblak, ki je poudaril, da mu je liga prvakov najbolj vešč natanko takšna, kot je.  

Značke: oblak, intervju, čeferin

Članki iz rubrike