nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 10.01.2021 00:32:24

ZMOTIL SE JE! Z zvezdnikom Liverpoola zamenjal dres, potem pa ga je želel NAZAJ (video)

Profimedia
Sedemnajstletni Louie Barry je zaslovel s svojo potezo.

Aston Villa se je v pokalu FA srečala z Liverpoolom, a zaradi številnih pozitivnih primerov okužbe s koronavirusom brez udarne zasedbe. Vseh 11 igralcev ekipe iz Birminghama, ki je pritekla na zelenico, je debitiralo za prvo ekipo. Med njimi je bil tudi 17-letni Louie Barry, nebrušeni talent, čigar poteze so bile pod posebnim drobnogledom.

Barry je namreč pri 16 letih postal zanimiv za številne najbogatejše nogometne klube. Potem ko je že opravil zdravniški pregled v Parizu, se je vmešala Barcelona in ga prepričala, da je znamenita akademija La Masia boljši izbor od PSG-ja. Mladi napadalec, celo prvi Anglež v Barcelonini šoli, je v Kataloniji igral s tri leta starejšimi fanti, a se pred enim letom odločil za vrnitev na Otok. Podpisal je pogodbo z Aston Villo in leto dni pozneje dočakal debi in obenem prvi zadetek za prvo moštvo.

Kljub porazu s favoriziranim Liverpoolom (1:4) je imel Barry precej razlogov za zadovoljstvo. Po koncu tekme je v navalu norih občutkov zamenjal dres z brazilskim zvezdnikom Liverpoola Fabinhom, potem pa začel razmišljati, da je ravnokar iz rok dal dres, ki bi ga sicer celo življenje spominjal na zgodovinski dan, nepozabno tekmo, na svoj debitantski nastop, na svoj prvi članski zadetek. V trenutku se je podal v lov na Brazilca in ga v tunelu tudi ujel ter ga skušal prepričati, da mu dres vrne ... češ da se je zmotil, da želi ta dres zadržati za sebe. Fabinho ga je razumel in mu izpolnil željo ter vrnil dragocen spominek, obenem pa mu je svoj dres enostavno poklonil.

Louie Barry fabinho

Članki iz rubrike