Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.12.2020 14:10:17
Deli članek:

Šokantno: poškodovani zvezdnik premier lige stopil do trenerja, kar je sledilo, pa je pretreslo vse! (video)

Arsenal tone vse globlje.

Londonski Arsenal je na nedeljskem derbiju s Tottenhamom klonil z 0:2. Poraz je še poglobil krizo Londončanov, ki kljub začetnemu optimizmu pod vodstvom Mikela Arteta ne najdejo prave igre in prave forme.

Zdaj pa se je trener Arsenala znašel pod plazom kritik, ker je ogrožal zdravje svojega zvezdnika. Thomas Partey je iz Atletica prišel kot velika okrepitev za Arsenal, toda kaj hitro so ga načele poškodbe. Na londonskem derbiju je zaigral prvič po mesecu dni, toda Arteta ga je na zelenico vrnil prehitro. Partey je med tekmo vidno šepal in stopil do trenerja. V tistem trenutku je Tottenham krenil v protinapad, trener topničarjev pa ni okleval, zadevo je dobesedno vzel v svoje roke in ga poškodovanega porinil nazaj na igrišče. Tottenham je medtem dosegel zadetek ...

"Poskušal sem ga potisniti nazaj. Mislim, da se ni dobro zavedal resnosti situacije, ko je zapustil svoj položaj. Verjetno je to storil zaradi hudih bolečin. Vse se je zgodilo zelo hitro. V napadu so bili štirje proti trem. Thomas je hodil proti meni, jaz pa sem ga potisnil nazaj," je pojasnil Arteta.