zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ba
ba
1 07.12.2020 11:28:26

Matjaž Kek KRISTALNO JASNO: Ne, tega NE MISLIM več komentirati!

Grega Wernig
Slovenski selektor je (znova) razblinil dvome.

Ob koncu tedna je bil pri južnih sosedih v središču pozornosti jadranski derbi med Hajdukom in Rijeko na Poljudu. Razpletlo se je po okusu zasedbe z Rujevice, Simon Rožman in njegovi varovanci so v razmerah na meji regularnosti (močan veter, poplavljeno igrišče) zmagali z 2:1. Gostitelji so zgodaj povedli z golom Mija Caktaša iz najstrožje kazni, še pred odhodom na odmor je Stjepan Lončar poskrbel za izenačenje, končni izid pa je v 69. minuti postavil nekdanji igralec Olimpije Luka Menalo. Adama Gnezde Čerina zaradi poškodbe ni bilo v gostujoči zasedbi.

Vroč obračun je v hrvaških medijih napovedal tudi nekdanji trener Rijeke. 'Človek, ki je Hajduk premagal 12-krat,' so Matjaža Keka predstavili v Sportskih novostih, tako kot po navadi, pa se selektor slovenske izbrane vrste tudi tokrat ni mogel izogniti vprašanju o Hajduku. Ali res obstaja možnost, da bi utegnil v (zelo) bližnji prihodnosti sesti na klop dalmatinskega ponosa? "Tega ne bi komentiral. In tega ne mislim več komentirati ..." je bil v pogovoru za edini hrvaški športni časnik kristalno jasen Matjaž Kek.

Takšen pa je bil tudi ob 'dodatku', ali to pomeni, da gotovo ostaja selektor Slovenije? "Opravili smo kakovosten cikel, zdaj gremo naprej."

Članki iz rubrike