mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 05.12.2020 11:31:17

V Barceloni je SPET POČILO in VNOVIČ je vse 'zakuhal' – LIONEL MESSI!

Profimedia
V Barceloni stvari že dolgo niso take, kot bi morale biti.

Navijači so razočarani nad stanjem v svojem klubu, saj je več kot očitno, da ljudje, ki v njem delajo, nočejo, ne zmorejo ali pa ne znajo potegniti skupaj. Zdaj je olje na ogenj prilil še trener Ronald Koeman, ki je javno kritiziral začasnega predsednika Carlosa Tusquetsa.


Slednji je javnost razburil z izjavo, da bi moral klub poleti prodati Lionela Messija. To bi bilo zelo dobrodošlo predvsem z vidika, da bi klub lahko za svojega prvega zvezdnika iztržil kar nekaj denarja. Po koncu sezone pa Messiju poteče pogodba in bo lahko odšel brez odškodnine.

"Ne zanima me, kaj se govori zunaj kluba. Toda izjave, ki prihajajo od ljudi znotraj kluba, prav nič ne pripomorejo k temu, da bi imeli mir pri opravljanju svojega dela. Nad tem, kar se dogaja zunaj, nimamo nadzora, povsem drugače pa je, ko gre za dogajanje v klubu," je bil jezen nizozemski strokovnjak in svoje razmišljanje zaključil z naslednjimi besedami: "Če kje obstaja kdo, ki se mora odločiti o Messijevi prihodnosti, je to zgolj Leo. Tusquetsove besede so lahko njegovo osebno mnenje, ki ga spoštujem, ampak Leo ima do konca pogodbe še eno leto in on je edini, ki se mora odločiti."

Članki iz rubrike