900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Ekipa SN
Ekipa SN
4 05.12.2020 10:35:44

Komedija ZMEŠNJAV: Celjani, NZS in televizija so BILI ZA PRESTAVITEV dvoboja z Olimpijo, NA KONCU PA ...

Martin Metelko
Po četrtkovi zmagi v večnem derbiju so v Olimpiji želeli, da bi nedeljsko srečanje s Celjem prestavili za vsaj 24 ur.

V taboru zmajev so to utemeljili na način, da je tekmec v občutni prednosti, saj je aktualnim prvakom četrtkova tekma s Taborom odpadla zaradi zasneženega in poledenelega igrišča. To pomeni, da se bosta kluba v jutrišnji obračun podala s povsem različnega izhodišča. Celjani bodo spočiti, Ljubljančani utrujeni. Toda želja zeleno-belih ni bila uslišana, dvoboj bo odigran po prvotnem razporedu.

Kolegi pri tiskani izdaji Ekipe SN so v petek dopoldan izvedeli, da sta bila za prestavitev tekme tako NZS kot televizija, ki bo prenašala srečanje. Tako bi bilo srečanje odigrano 24 ur pozneje, kot bo zdaj. Potem je sledil dodatek, da se to vseeno ne bo zgodilo, ker naj bi v Celju rekli, da v takšen scenarij nočejo privoliti. Ampak ...



Glede tega so informacije poiskali kar pri direktorju celjskega prvoligaša Zoranu Podkoritniku. "Glede na kar nekaj nasprotujočih si informacij, povezanih z željo Olimpije po prestavitvi tekme, smo dolžni nekaj pojasnil," je dejal v uvodu in nadaljeval: "Še preden je bilo znano delegiranje, je bila naša želja, da bi dvoboj z Ljubljančani odigrali v ponedeljek. Ker smo imeli eni in drugi preizkušnjo 15. kroga predvideno za četrtek, se nam je to zdelo smiselno, vendar je NZS takšno možnost zavrnila. In sicer z utemeljitvijo, da nacionalni televiziji to nikakor ne ustreza oziroma ne more zagotoviti prenosa, ker mora začeti seliti opremo v Planico, kjer bo ob koncu tedna svetovno prvenstvo v smučarskih poletih. Ampak v petkovem jutru začuda to ni bil več problem. Zanimivo, mar ne?" A to še ni bilo vse, Podkoritnik je nato predstavil celotno zgodbo: "Verjemite, da s preložitvijo nimamo ..."

Celoten članek si lahko preberete na Trafika 24 in v sobotni tiskani izdaji časnika Ekipa SN.

Članki iz rubrike