tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

sta
sta
0 26.11.2020 19:35:12

Arsenal bo po marcu prvi angleški klub z navijači na stadionu

Profimedia
Londonski Arsenal bo prvi angleški prvoligaš, ki bo na uradni tekmi imel na stadionu gledalce po marčevskem zaprtju tribun zaradi pandemije novega koronavirusa. Londončani so namreč potrdili, da bo 3. decembra tekmo evropske lige proti dunajskemu Rapidu, katerega član je Dejan Petrovič, lahko obiskalo 2000 navijačev.

V Angliji bo 2. decembra prenehalo splošno popolno zaprtje zaradi novega koronavirusa, vrnili se bodo na regijski sistem in večina Anglije, vključno z Londonom, bo imela milejše protokole, kar bo dovoljevalo omejen obisk športnih prireditev.


V elitni angleški ligi pa bodo navijači lahko najprej obiskali obračun West Hama in Manchester Uniteda, ki bo 5. decembra. V tistem koncu tedna bodo lahko navijače imeli tudi Brighton, Chelsea, Tottenham, Liverpool in drugi, ki so v območjih z milejšimi ukrepi.

Marcelo Bielsa, trener Leedsa, ki ostaja pod najstrožjimi protokoli in ne bo smel spustiti navijačev na stadion, pravi, da je nepošteno, da bodo nekateri lahko imeli podporo na stadionu, drugi pa ne.

Značke: arsenal, anglija

Članki iz rubrike