Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 23.11.2020 14:37:25

Barcelona ostala BREZ NOVIH MILIJONOV: Izgubila tekmo, izgubila točke, zdaj bo morala še plačati!

Reuters
Barcelona bo morala Borussii nakazati nov zajeten kup denarja.

Mladi francoski nogometaš je pred tremi leti postal drugi najdražji nogometaš v zgodovini Barcelone. V klubu so iskali zamenjavo za Neymarja, veliki talent Ousmane pa je obetal ogromno. Toda v dresu Barcelone ni mogel pokazati vsega svojega znanja, v veliki meri pa so bile za to krive poškodbe.

Težko bi rekli, da se je do tega trenutka visok vložek Barceloni izplačal, saj je zanj takrat plačala 105 milijonov evrov. Po zaslugi različnih bonusov, ki so bili zapisani v pogodbi med Barcelono in Borussio, je do tega trenutka plačala že več kot 130 milijonov evrov, ta znesek pa bi se lahko povzpel vse do 148 milijonov.



Katalonci so sicer na dobri poti do tega zneska, po zadnjem nastopu Dembeleja pa morajo Nemcem nakazati dodatnih 5 milijonov evrov. V pogodbi so namreč tudi členi, ki Borussi zagotavljajo po pet milijonov evrov za 25., 50., 75. in 100. nastop v dresu Barcelone, s tega naslova pa so Dortmundčani skupno prejeli že 15 milijonov evrov.

Da bi bilo vse skupaj še huje, jim dodatne preglavice povzroča nogometaš in njegovo odlašanje podpisa nove pogodbe. Aktualna mu poteče po koncu sezone 2021/22, če strani ne bosta dosegli dogovora, pa bo Katalonijo zapustil kot prost igralec, Barcelona pa bo ostala brez odškodnine.

Značke: dembele, barcelona

Članki iz rubrike