volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 23.11.2020 11:43:19

Jürgen Klopp je po zmagi POVSEM PONOREL, rohnel je tako močno, da ga je televizija ZATEMNILA (video)

Profimedia
Liverpool se je z zmago nad Leicestrom na vrhu lestvice izenačil s Tottenhamom, a po tekmi trener redsov Jürgen Klopp ni skrival jeze.

Nemški strateg je ogorčen zaradi razporeda tekem v času pandemije koronavirusa. Urnik naj bi bil po njegovem mnenju preveč zgoščen, večji del krivde pa naj bi nosile televizijske hiše. Te seveda zaradi finančnih razlogov želijo čim več tekem  tako klubskih kot tudi reprezentančnih.

"Če se vi in BT Sport ne dogovorita, je z nami konec," je v mikrofon kanala Sky rohnel Klopp. To sta namreč televizijski hiši, ki si lastita prenose premier lige.

"Če bodo igralci še naprej igrali dvakrat na teden, v sredo in četrtek v evropskih pokalih oziroma za reprezentanco, v soboto in nedeljo pa v prvenstvu, ne vem, ali bomo lahko sezono končali z enajstimi zdravimi igralci. In to ni le težava za Liverpool, ampak za vse klube in tudi za reprezentanco."


Klopp se tu ni zaustavil, pač pa je še zaostril svoje besede: "Ne morem verjeti, da se moramo v tako posebnem letu pogajati za nujne spremembe. Vsi igralci razlagajo, da je vse to izjemno težko, in res je tako. Ampak nič se ne zgodi, nič se ne spremeni. Ta teden igramo v sredo zvečer tekmo lige prvakov z Atalanto, že v soboto ob 12.30 pa nas čaka gostovanje pri Brightonu. Razmišljam, da bi kar vnaprej poslal tri točke v Brighton ..." 


"Če mi bo še enkrat nekdo začel razlagati o teve pravicah, bom resnično znorel. To je sezona covida, vsi bi se morali prilagoditi. Stanje je takšno, in zato je vse drugače. Kljub temu nekateri ljudje mahajo s pogodbami in govorijo, da imajo podpisane papirje in da se ne more nič spremeniti ..."

Sky je pogovor s Kloppom sicer posnel, a ga ni želel predvajati, zato pa je Nemčeve besede v javnost spustil ameriški NBC.

Članki iz rubrike