sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 08.11.2020 13:22:43

Predsednik Lazia ŠOKIRAL pred tekmo z JUVENTUSOM: V vaginah obstajajo bakterije, pa ...

Predsednik Lazia je spet poskrbel za precej zgražanja.

Italijanska nogometna zveza (FIGC) je pred dnevi sprožila preiskavo proti nogometnemu prvoligašu iz Rima Laziu zaradi domnevne kršitve zdravstvenih protokolov v zvezi s testiranji igralcev na novi koronavirus.


V klubu naj bi manipulirali s testi za novi koronavirus in tako trojici omogočili igranje na tekmi proti Torinu, čeprav se je nekaj dni kasneje izkazalo, da so bili pozitivni. Pri Laziu naj bi uporabljali drugačne metode testiranja, po katerih so bili testi negativni, po pritiskih javnosti pa so v klubu popustili in sporočili, da trojica igralcev vendarle ne bo igrala proti Juventusu.

Pred to pomembno tekmo je za svojevrsten šov poskrbel kar predsednik Lazia Claudio Lotito, ki je še dodatno razbesnel tamkajšnjo javnost. Še posebej nežnejšo polovico prebivalstva. "Meni so vse to zdi kot nekakšna čarovnija. Kaj sploh pomeni, da je nekdo pozitiven? Pozitiven pomeni, da si okužen, mar ne? V vaginah obstajajo bakterije, pa to ne pomeni, da so patogene. Mutirajo samo v določenih primerih in postanejo nevarne," je bila izjava, s katero je razburkal javnost in dodal: "Rezultati se tolmačijo na različne načine. Naša zdravniška služba je pregledala Immobileja in potrdila, da ima celo večjo kapaciteto pljuč. Vzeli so mu bris, bil je negativen. Negativna je bila tudi njegova družina. Zakaj ne more igrati proti Juventusu? Predlagam, da ustanovimo novo agencijo, ki bo preverjala igralce, ker to nima več smisla."

Značke: claudio-lotito, lazio

Članki iz rubrike