Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 03.11.2020 13:49:26

Sloviti Giggs se je odzval na HUDE OBTOŽBE: Preiskava je v polnem teku, on pa pravi ...

vszi
Selektor nogometne reprezentance Walesa in velikan Manchester Uniteda Ryan Giggs je bil aretiran zaradi suma napada na osebo, pišejo otoški mediji. Iz vodstva velške nogometne reprezentance so sporočili, da so seznanjeni z "domnevnim incidentom, v katerega je vpleten selektor, a ta čas ne bodo dajali nadaljnjih izjav".

Časnik The Sun piše, da so policijo poklicali na dom 46-letnega Giggsa v nedeljo pozno zvečer zaradi poročil o kršenju javnega reda in miru. Policija je aretirala in zaslišala Giggsa zaradi suma povzročitve telesnih poškodb in napada.

Pri časopisu so citirali izjavo policije v Manchestru: "Policijo so poklicali v nedeljo ob 22.05 zaradi poročil o kršenju javnega reda in miru. Ženska v tridesetih letih je utrpela manjše poškodbe, vendar ni potrebovala zdravniške oskrbe. Šestinštiridesetletnega moškega smo aretirali zaradi suma napada na osebo."



Nogometna zveza Walesa (FWA) je odpovedala današnjo novinarsko konferenco, na kateri bi moral Giggs obelodaniti ekipo za prijateljsko tekmo z ZDA ter tekmi lige narodov proti Irski in Finski. 

Policijska preiskava je v teku, v tej sicer sodeluje tudi nekdanji sloviti nogometaš Manchester Uniteda, ki pa se je oglasil le prek odvetnikov in zanikal obtožbe, da je fizično napadel svoje dekle.

Značke: giggs, wales

Članki iz rubrike