Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.10.2020 08:33:51

Norčevanje iz BARCELONE! Bayern zmlel Eintracht, kar je po tekmi naredil klub iz Frankfurta, pa ODMEVA

Reuters
Bayern še naprej ruši vse pred seboj.

Nogometaši Bayerna nadaljujejo odlične predstave v novi sezoni. Potem ko so si privoščili samo en spodrsljaj v vseh tekmovanjih, so v soboto še enkrat prepričljivo odpravili tekmece v domačem tekmovanju. Na ligaški tekmi proti Frankfurtu so zmagali s 5:0, tri gole je dosegel najboljši strelec nemške lige Robert Lewandowski.


Bavarci, ki so med tednom v ligi prvakov podobno prepričljivo odpihnili Atletico (4:0), so gostom le nekaj minut dovolili razmišljati o presenečenju. Potem je na sceno stopil stroj za gole Lewandowski, v prvem polčasu dosegel dva (10. in 26.), v 60. minuti pa dodal tretjega za hat-trick. Ko je zapustil igrišče, sta delo dokončala še Leroy Sane (72.) in najstnik Jamal Musiala (90.). Poljak je desetič v nemški ligi dosegel tri gole na eni tekmi, njegovih deset golov v sezoni po le petih krogih pa je tudi nov rekord bundeslige.

Eintracht, ki pred tekmo z Bayernom v letošnji sezoni bundeslige sploh še ni izgubil, po tekmi kakšnega pretiranega razočaranja ni kazal, za nekaj smeha pa je po zadnjem sodniškem žvižgu poskrbel na družbenem omrežju. "KONEC. Proti evropskim prvakom smo izgubili z manjšo razliko kot Barcelona," so na Twitterju zapisali pri Eintrachtu in spomnili na zdaj že znamenito tekmo med Bayernom in Barcelono v četrtfinalu lanske lige prvakov, ki so jo Bavarci v Lizboni dobili s kar 8:2.

Značke: eintracht, bayern

Članki iz rubrike