Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 22.10.2020 14:50:49

HUD udarec za RONALDA! Ko je mislil, da je že vse mimo, ga je UDARILO PO GLAVI!

Reuters
Usoda se je poigrala z enim najboljših nogometašev vseh časov na svetu, ki v dresu Juventusa razveseljuje svoje privržence.

Ronaldo je bil pozitiven na koronatest pred devetimi dnevi, pred tekmo med Portugalsko in Švedsko, in od tedaj je v izolaciji. Po pravilih in protokolu bi moral biti portugalski superzvezdnik izgubljen tudi za derbi lige prvakov prihodnji teden, ko se bo njegov Juventus pomeril s Cristianovo nekdanjo veliko rivalko Barcelono, toda pri Juventusu so poskušali zaobiti nacionalna pravila. Po italijanskem protokolu bi se šele po tej tekmi lahko testiral in se v primeru negativnega izvida vrnil, toda Portugalec ima drugačne načrte. Kot so poročali katalonski mediji, je Juventus na Uefo, s katero ima odlične odnose, že naslovil prošnjo, da bi Cristiana v ponedeljek normalno testirali po Uefinem protokolu. Ta vse nogometaše obravnava enako, in če bi bil test negativen, bi Ronaldo smel zaigrati proti Barceloni. Pri Juventusu so prepričani, da bi Uefa tak test utegnila dovoliti mimo italijanskih pravil, prav tako pa zagotavljajo, da je Ronaldo tako zelo brez znakov kakršnekoli okužbe, da bi bil negativen test zelo verjeten. 

Ampak ta zagotovila so zdaj padla v vodo, Ronaldo je bil na današnjem testu namreč še vedno pozitiven na covid-19 in bo moral izpustiti tako tekmo lige prvakov proti Barceloni kot tekmo serie A proti Veroni.

Značke: ronaldo, juventus

Članki iz rubrike