franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 19.10.2020 18:10:01

Ah, kakšen PRESTIŽ, neki! PROSLAVLJENI nogometni ZVEZDNIK na stadione prihaja kar z ... (VIDEO)

Reuters
Arjen Robben je v svoji bogati karieri osvojil praktično vse, kar se v nogometu da.

Edina lovorika, ki manjka v njegovih vitrinah, je pokal svetovnega prvaka, ki ga z Nizozemsko nikoli ni osvojil. Je pa osvojil vse pokale v angleški ligi, bil je ligaški in superpokalni prvak v Španiji, največje uspehe pa je žel v dresu Bayerna, kjer je osvojil osem naslovov prvaka v bundesligi, ima pet pokalnih lovorik, osvojil je še evropski superpokal ter pa seveda, kraljico, ligo prvakov.

Šestintridesetletni Nizozemec se je poleti vrnil v svoj matični klub, v Groningen, s čimer je seveda zelo razveselil tamkajšnje navijače.

In čeprav je Robben v karieri osvojil na milijone evrov, pa je kar težko verjeti, kako skromen je ostal ta nogometaš. V dobi, kjer najboljši nogometaši na svetu kar tekmujejo, kdo bo pokazal večji luksuz, Robben počne ravno obratno.

To je najbolj očitno, če pogledamo s čim se Nizozemec vozi na treninge in tekme. Z nobenim prestižnim in vroglavo dragim avtomobilom, temveč se že vrsto let na stadione vozi kar s kolesom.

To je njegova praksa od mladih nog, upoštevati pa moramo tudi to, da so Nizozemci velik kolesarski narod. Ko je bil otrok, je na treninge in domov brez težav vsak dan prekolesaril 26 kilometrov. Tudi, ko je igral za Chelsea, je vozil kolo, pa nato tudi v Bayernu. Dokaz, da to počne še danes, pa so ravno včeraj ponudili novinarji nizomske izdaje FoxSports.

Značke: arjen-robben, kolo

Članki iz rubrike