Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.10.2020 13:32:32
Deli članek:

Zvezdniški status mu tokrat ne bo pomagal: RONALDO v zgodovinskih težavah, grozi mu zaprtje HOTELOV!

Reuters

Cristiano Ronaldo se sooča s težavami, ki jih do zdaj ni bil vajen.

Brez dvoma je eden najboljših nogometašev v zgodovini te igre z žogo, hkrati pa gre za človeka, ki je znal odlično izkoristiti svojo slavo in se več kot uspešno podal v poslovni svet. Skoraj je ni zadeve, ki se je ne bi lotil, mnoge pa je presenetil, ko se je skupaj s hotelsko verigo Pestana lotil hotelov Pestana CR7.

Posel je cvetel, zdaj pa so se pojavile težave, ki jih do tega trenutka zagotovo ni bil vajen. Hotel na Madeiri je zaradi koronavirusa že nekaj časa zaprt, kot poročajo portugalski mediji, pa so stroški vzdrževanja ostali enaki kot pred krizo. Enako usodo naj bi doletel hotel v Lizboni, kjer so cene znižali za skoraj polovico, a turistov enostavno ni.

V tem trenutku beležijo velik minus, če se zadeve kmalu ne bodo popravile, pa bo moral skupaj z vodstvom verige sprejeti pomembno odločitev, ki pa bo mnoge močno prizadela. Številni uslužbenci naj bi dobili odpoved, že zdaj pa je jasno, da so bo močno zavleklo tudi odprtje hotelov v Marakešu, Madridu, New Yorku, Parizu in Manchestru.