baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 06.10.2020 18:23:05

Odgovorne na zvezi je ZAJELA PANIKA: BOJIMO se REZULTATOV testiranja na novi koronavirus!

Vse več je strahu pred testiranjem na novi koronavirus.

Toda razlog za to je verjetno povsem drugačen od tistega, na kar ste najprej pomislili. Člani romunske nogometne zveze so na Uefo naslovili prošnjo, naj bodo pri krovni nogometni organizaciji previdni.

Romune v četrtek čaka polfinalni dvoboj za uvrstitev na evropsko prvenstvo, v katerem bodo gostovali na Islandiji. Kot gostje obračuna pa se bojijo, da jim bodo domačini pri testiranju na novi koronavirus podtaknili kakšen pozitiven test. Preprosto se bojijo, da jih bodo Islandci poskušali opehariti.

Dejstvo je, da bodo Romuni testiranje opravili na letališču v Keflaviku, odgovorni na zvezi pa se bojijo, da bo prišlo do nečednih poslov pri testih in bodo Islandci tako Romunom onemogočili igranje tekme, sami pa si bodo izborili napredovanje v finale kvalifikacij. "Islandska vlada ima posebna pravila. Na Islandiji morajo vsi opraviti test, ki ga organizira tamkajšnja vlada. Seveda po tem, ko bo opravljen test pri odhodu iz Romunije. Laboratorij, ki bo pregledal teste, pa ni v nikakršni povezavi z Uefo," je povedal Andrei Vochin, predstavnik romunske nogometne zveze. 


Sicer je v nadaljevanju dodal, da so v nordijskih državah vsi zelo iskreni, ampak še vedno obstaja možnost, da pride do nepričakovanih zapletov. Spomnil se je tudi remija Švedov in Dancev, ki so na Euru pred 16 leti igrali 2:2 in si tako obojni priborili napredovanje, zaradi tega rezultata pa so izpadli Italijani. Nikakor ni pozabil niti izkušnje bratislavskega Slovana na Ferskih otokih, kjer je bil na testu pozitiven fizioterapevt slovaškega prvaka, ki je tako iz tekmovanja izpadel, še preden se je to sploh začelo. Na njegov račun je napredoval Klaksvik, ki se je nato prebil celo do zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa, tam pa je bil od njega boljši irski Dundalk.

"Videli smo, kaj se je zgodilo na Ferskih otokih, kjer imajo taka pravila kot na Islandiji. Test enega od članov Slovana iz Bratislave je bil pozitiven, tako da so domačini slavili s 3:0. Ko so se Slovaki vrnili domov in opravili nov test, pa je bil test človeka, ki je bil prej pozitiven, zdaj negativen," je bil zaskrbljen Vochin.

Članki iz rubrike