baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 06.10.2020 17:49:33

BIZAREN PREOBRAT v Londonu! Odpustili maskoto, potem se je pojavil Mesut Özil in ŠOKIRAL

Kriza je, so svoje dejanje poskušali opravičiti vodilni ljudje Arsenala.

Da je v blagajni topničarjev primanjkljaj, je na svoji koži občutil tudi Gunnersaurus, priljubljena Arsenalova maskota, ki je bila na svojem delovnem mestu vse od leta 1993  najprej na kultnem Highburyju, potem na modernem Emiratesu. Ampak zdaj, ko na tribunah ni navijačev, je tudi maskota postala odveč in ostala brez dela. Ko je uprava krčila stroške, je maskoto kratko malo  odpustila.

Navijači poteze vodstva kluba niso sprejeli najbolje. In to je milo rečeno, v resnici so izjemno besni. Da je zaplet še večji, se je pobrigal nogometaš Mesut Özil, do katerega je večji del navijačev nadvse kritičen. A Nemec se je zdaj vsaj nekaterim prikupil, saj je iz svojega žepa financiral plačo za Jerryja Quyja, ki opravo Gunnersaurusa nosi že 27 let. Bil je tako zelo predan, da je celo izpustil poroko svojega brata, saj je tisti dan Arsenal igral tekmo.



"Bel sem zelo žalosten, ko sem slišal, da je Quy odpuščen. Zato želim pokrivati njegovo plačo, dokler bom član Arsenala. Želim, da nadaljuje s svojim delom, ki ga ima tako zelo rad," je pojasnil Özil, ki si je s to potezo kupil precej miru med navijači. Številni so njegovo ponudbo pozdravili in pohvalili, najbolj kritični do njega pa  ostajajo kritični. Ko je izbruhnila koronakriza, je namreč zavrnil krčenje svoje plače in razjezil številne navijače.

Vzporedno z Özilovo potezo se je prebudil tudi del navijačev, ki je zagnal 'crowdfunding' kampanjo, s pomočjo katere so doslej zbrali več kot 10 tisoč funtov. Vse z namenom, da bi rešili Gunnersaurusa. S pomočjo 31-letnega Nemca ali s pomočjo navijačev  Arsenalova maskota je očitno rešena.

Značke: mesut-ozil, arsenal

Članki iz rubrike