kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 29.09.2020 20:40:39

Bil je največja LIVERPOOLOVA okrepitev, zdaj pa TOLE

Profimedia
Španski nogometni reprezentant Thiago Alcantara je pozitiven na novi koronavirus, so sporočili iz vrst angleškega velikana Liverpoola, kamor je 29-letnik prestopil iz nemškega Bayerna iz Münchna v zameno za 30 milijonov evrov.

Thiago je bil po debiju v dresu rdečih na ligaški tekmi proti Chelseaju odsoten na tekmi angleškega ligaškega pokala proti Lincolnu in nazadnje proti Arsenalu v državnem prvenstvu.

Iz vrst angleškega prvaka v minuli sezoni pa je danes prišla potrditev, da je bil eden od desetih pozitivnih izvidov zadnjega testiranja v premier league prav Thiagov. Devetindvajsetletnik je že v samoizolaciji, kazal pa je blage znake covida-19, je sporočil klubski zdravnik Jim Moxon.



Dodal je, da je stvar vsakega posameznika, da razkrije pozitiven test na novi koronavirus, Thiago pa bo predvidoma odsoten vsaj na naslednjih dveh tekmah svojega novega kluba.

Liverpool bo v četrtek igral obračun osmine finala ligaškega pokala proti Arsenalu, v nedeljo pa bo v četrtem krogu angleškega državnega prvenstva gostoval pri Aston Villi.

Članki iz rubrike