stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 29.09.2020 20:25:35

MAN UNITED poslal zadnjo ponudbo Sancha, odgovor pa...

Profimedia
Nemški Sky je objavil, da so iz Manchester Uniteda poslali zadnjo ponudbo za zvezdnika dortmundske Borussie Jadona Sancha.

Zadnja ponudba je bila težka 100 milijonov evrov, angleški velikan je bil pripravljen plačati 80 milijonov evrov plus še 20 milijonov v raznoraznih bonusih. Odgovor Borussie je bil, da Sancho ni naprodaj.

Viri blizu klubu s Signal Iduna Parka pravijo, da je Borussia za angleškega reprezentanta zahtevala 120 milijonov. Cena, ki pa je v teh korona okoliščinah United ni bil pripravljen plačati.



"Sancho je v naših načrtih. To sezono bo igral za nas in odločitev je dokončna. Pred letom dni smo mu dali plačo, ki je skladna z njegovo kvaliteto, pogodbo pa smo pri tem podaljšali do leta 2023," je dejal športni direktor Borussie Michael Zorc, medtem ko je njegov sodelavec Sebastian Kehl dodal: "Osemdeset milijonov je premalo za takšnega igralca. To smo dolžni klubu in navijačem."

United naj bi se zdaj v zaključku prestopnega roka obrnil h drugim opcijam. Ena izmed njih naj bi bil Ousmane Dembele, ki je na Camp Nou izgubil rdečo nit kariere. Spet drugi trdijo, da je zdaj na vrhu Unitedovega seznama krilo Watforda Ismaïla Sarr. Kakorkoli že, časa ni prav veliko, prestopno okno se namreč zapre 5. oktobra.

Članki iz rubrike