tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 27. septembra

pocivalsek maska bobo Reporter.si

Ministra Počivalška pičil sršen, zaradi hude ...

vino, stelenica Svet24.si

Družinske kleti in dobički slovenskih vinarjev

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

nu
nu
0 16.09.2020 08:30:42

Bo Suarez ostal član Barcelone? Prestop k Juventusu PADEL V VODO, vsega je kriva ...

profimedia.si
Luis Suarez očitno ne bo okrepil Juventusa.

Dogajanje na nogometni tržnici je še naprej zelo pestro, vse bolj pa se zapleta z enim od največjih zvezdnikov na trgu. Barcelona je že pred časom sporočila, da v letošnji sezoni ne bo računala na napadalca Luisa Suareza, slednj pa je bil nap ragu odmevnega prestopa k Juventusu. Toda kot se v tem trenutku zapletajo zadeve, očitno iz tega prestopa ne bo nič, Urugvajec si bo moral najti nov klub.

Po poročanju italijanskih medijev bi moral Suarez v četrtek opraviti izpit iz italijanskega jezika, kar je eden od pogojev za pridobitev italijanskega državljanstva, zaradi precej zapletene birokracije pa novega potnega lista ne bi dobil pred koncem prestopnega roka. Ker ima Juventus v svojih vrstah že dovolj igralcev, ki ne prihajajo iz Evrope, Suarez ne bi mogel na tekmah pomagati velikanu iz Torina, kar pa seveda ne pride v poštev.

Kot poročajo italijanski mediji, se v tem mesecu zagotovo ne bo preselil k stari dami, obstaja pa možnost, da bi do prestopa prišlo v naslednjem prestopnem roku. A to bo odvisno predvsem od igralca samega, ki si na vsak način želi okrepiti ekipo, v kateri bo igral. Zelo male je verjetno, da bo še nekaj mesecev vztrajal pri Barceloni, ki nanj ne računa več.

Značke: suarez, barcelona

Članki iz rubrike