Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 16.09.2020 08:30:42

Bo Suarez ostal član Barcelone? Prestop k Juventusu PADEL V VODO, vsega je kriva ...

profimedia.si
Luis Suarez očitno ne bo okrepil Juventusa.

Dogajanje na nogometni tržnici je še naprej zelo pestro, vse bolj pa se zapleta z enim od največjih zvezdnikov na trgu. Barcelona je že pred časom sporočila, da v letošnji sezoni ne bo računala na napadalca Luisa Suareza, slednj pa je bil nap ragu odmevnega prestopa k Juventusu. Toda kot se v tem trenutku zapletajo zadeve, očitno iz tega prestopa ne bo nič, Urugvajec si bo moral najti nov klub.

Po poročanju italijanskih medijev bi moral Suarez v četrtek opraviti izpit iz italijanskega jezika, kar je eden od pogojev za pridobitev italijanskega državljanstva, zaradi precej zapletene birokracije pa novega potnega lista ne bi dobil pred koncem prestopnega roka. Ker ima Juventus v svojih vrstah že dovolj igralcev, ki ne prihajajo iz Evrope, Suarez ne bi mogel na tekmah pomagati velikanu iz Torina, kar pa seveda ne pride v poštev.

Kot poročajo italijanski mediji, se v tem mesecu zagotovo ne bo preselil k stari dami, obstaja pa možnost, da bi do prestopa prišlo v naslednjem prestopnem roku. A to bo odvisno predvsem od igralca samega, ki si na vsak način želi okrepiti ekipo, v kateri bo igral. Zelo male je verjetno, da bo še nekaj mesecev vztrajal pri Barceloni, ki nanj ne računa več.

Značke: suarez, barcelona

Članki iz rubrike