Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 15.09.2020 14:53:11

Nogometaš, ki je NAPADEL navijača, RAZKRIL brutalne besede o ženi in otroku, ki so ga ... (video)

Incident na tekmi šestnajstine finala nemškega pokala med Dynamom iz Dresdna in HSV-jem še naprej odmeva.

Gostujoči branilec Toni Leistner, ki je sicer rojen v Dresdnu, nekaj časa pa je tudi igral za Dynamo, je po koncu tekme  potem ko je končal intervju za televizijo  skočil na tribuno in se začel pretepati z domačim navijačem. Nemška javnost je zgrožena, videoposnetek incidenta je kakopak hitro zakrožil po svetovnem spletu.


Vprašanje, kaj je tako močno razjezilo 30-letnega nogometaša, da se je zatekel k nasilju, je zanimalo vse. Dan pozneje je vendarle prišla resnica na dan. Eden od domačih huliganov je Leistnerjevi noseči ženi, ki je bila s hčerko na tribuni, zabrusil, češ da upa, da bo izgubila otroka, ki ga z nogometašem pričakuje. Tudi sicer sta bili s hčerko ves čas tarča žaljivk.

Leistnerja je to tako razbesnelo, da je navijača zagrabil za vrat in ga vrgel po tleh. Po prespani noči je pojasnil, kaj se je v resnici zgodilo: "Po tekmi v svojem mestu sem moral poslušati žaljivke navijačev. Običajno mi ne morejo do živega, tokrat pa je bilo precej neugodno in pod pasom. Navijači so se lotili moje družine - žene in hčere. Takrat sem izgubil nadzor. Ne glede ne vse to se zavedam, da se to ne bi smelo zgoditi. Oče sem in želim biti vzor vsem. Na vsak način se opravičujem. Obenem obljubljam, da se to ne bo nikoli več ponovilo  ne glede na žaljivke, ki bodo usmerjene proti meni."

Članki iz rubrike