sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
10 27.08.2020 16:25:46

120 milijonov za tega 'KAPITALCA'?! Barcelona našla zamenjavo za MESSIJA, tarča je ...

Reuters
Katalonci poročajo, da je Barcelona izbrala naslednika Lionela Messija.

Iz dneva v dan se zdi vse bolj verjetna možnost, da se bo Lionel Messi v prihodnjih tednih resnično poslovil od Barcelone. Za zdaj je veliko vprašanje, kam ga bo zanesla pot, hkrati pa je za slehernega navijača katalonskega ponosa še kako pomembno vprašanje, kdo ga bo zamenjal.

Nogometašev, ki bi lahko zamenjali Messija, ni ravno veliko, novi trener Barcelone Ronald Koeman pa je navdušen nad igralcem, ki je Liverpoolu v letošnji sezoni pomagal prekiniti sušo v domačem prvenstvu. Govora je o Sadiu Maneju, krilni napadalec je v štirih sezonah na Anfieldu odigral 170 tekem, dosegel 81 zadetkov, ob tem pa prispeval še 34 podaj.

Dejstvo je, da bo moral Senegalec stopiti v velikanske čevlje, vseeno pa Nizozemec verjame, da bi se lahko uspešno kosal s takšnim bremenom. To je v preteklosti že dokazal, se izkazal tudi na tistih najpomembnejših tekmah, nadvse pomembno pa je tudi dejstvo, da se poznata še iz časov, ko je Koeman vodil nogometaše Southamptona, Maneja je iz vrst Salzburga pripeljal za 20 milijonov evrov. Po samo dveh letih je odšel k Liverpoolu, ki je zanj odštel dvakrat toliko.

Katalonski mediji dodajajo, da bi morala Barcelona odšteti okoli 120 milijonov evrov, to pa ne bi bil prvi poskus španskega velikana za nakup Senegalca. Pred Barcelono je lovke proti Maneju stegoval že Real, a nesupešno.

mane
Profimedia

Članki iz rubrike