vesolje 5 Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju...

upokojenec Svet24.si

Upokojenci se danes veselijo dodatka, koliko bo ...

litijska-stavba Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
4 27.08.2020 11:20:38

DRAMA V ESTONIJI!! Bo Mura ostala BREZ TEKME?!? Zgodil se je EPSKI ZAPLET, odloča pa ...

Martin Metelko
Bo odpadla evropska tekma Mure?

Iz Estonije prihajajo zaskrbljujoče novice glede današnje evropske tekme Mure. Ni nemogoče, da bo zaradi strogih koronskih zakonov, ki vladajo v Estoniji, obračun med klubom Nomme Kalju in Muro dejansko padel v vodo! Ker naj bi bili v obeh ekipah nogometaši, okuženi s koronavirusom (Mura je to tudi dejansko potrdila), je estonski zdravstveni odbor sporočil tamkajšnji nogometni zvezi, da organizacija tekme ni priporočljiva oziroma da je dejansko ne sme biti.


"Danes zjutraj je prišlo do sestanka, kjer je bilo zvezi rečeno, da sama ne more odločati o ničemer. V prvi vrsti zaradi zakonov, ki so trenutno v veljavi v Estoniji. Tisti, ki so bili v stikih z okuženimi, bi morali biti v izolaciji," je sporočil direktor estonske zveze Mihkel Uiboleht. Ta je dodal, da se je zveza zdaj obrnila na estonsko vlado oziroma na pristojno ministrstvo. Ta bo odločila, ali tekma bo ali ne, ima namreč pristojnost, da podeli posebno dovoljenje za organizacijo. Tako je storila tudi v primeru estonskega relija in triatlona v Talinu.

Kdaj bo padla končna odločitev, še ni znano. Organizatorji pravijo, da se še naprej pripravljajo, kot da bi tekma bila. Toda kaj če je res ne bo? No, potem bo verjetno za zeleno mizo napredovala Mura, saj domači klub pač ni bil v stanju organizirati tekme ...

Članki iz rubrike