Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

horoskop Svet24.si

Različni astrološki znaki, različne poti do ...

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

nu
nu
3 19.08.2020 18:52:59

V katalonskem velikanu JE RES NORO! Če se ZGODI TO, Ronald Koeman NE BO VEČ TRENER Barcelone!

Profimedia
V zadnjih dneh je v Barceloni res noro.

Predsednik Josep Maria Bartomeu je po ustoličenju Ronalda Koemana za novega trenerja odločen, da še izdatno prevetri igralsko zasedbo. Po sezoni brez lovorik si želi, da bi se to že v naslednji sezoni spremenilo. Poleg tega pa ima še eno željo, in sicer, da bo na naslednjih predsedniških volitvah, ki se bodo zgodile naslednje leto, dobil še en mandat.


Eden od njegovih protikandidatov bo Victor Font, ki že ima razdelano strategijo za primer, da bo res izvoljen na to mesto. "Če bom izvoljen za predsednika, ne bom spreminjal svojih načrtov, saj resnično verjamemo, da je nujno potrebno speljati ta projekt, na katerem delamo že nekaj let," je dejal Font, ki se zaveda, da so v današnjem svetu pomembni kratkoročni načrti. "To je vsekakor res, ampak Barcelona mora biti sposobna osvoiiti ligo prvakov tudi leta 2030."

Nato pa je kar konkretno povedal: "Če bom izvoljen za predsednika, lahko že zdaj rečem, da Ronald Koeman ne bo trener Barcelone. Gre za legendo kluba, ki se ji moramo iskreno zahvaliti, da je sprejel izziv, čeprav je stanje v klubu in slačilnici zelo kompleksno. Poleg tega pa mora priti do določenih sprememb. Zaželeti mu moramo srečo in upati, da bo osvojil trojno krono. Če bo to potrebno in če bo to želel, bo lahko na določen način tudi pomagal uresničiti naš projekt, ki pa ga bomo speljali po naših načrtih in po organizacijski shemi, ki jo pripravljamo že nekaj časa."

Članki iz rubrike