stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ba
ba
0 19.08.2020 17:29:02

Nov PODPIS POGODBE pod Kalvarijo. Govorilo se je, da bo odšel, toda …

Grega Wernig
Naslednja kadrovska poteza v Ljudskem vrtu.

V preteklih dneh je bilo kar precej namigovanj o tem, da 19-letni mariborski up vodstvom kluba ne more doseči dogovora o podaljšanju sodelovanja in da bo zamenjal klubske barve, toda dvomov zdaj ni več Rok Maher bo tudi v prihodnje ostal v Ljudskem vrtu, podpisal je novo triletno pogodbo.

"Veseli me, da je dogovor sklenjen. Gre za potrditev medsebojnega zaupanja in pomembno potezo za prihodnost. Mi verjamemo v Roka, Rok verjame v Maribor. V prejšnji sezoni je še igral pri mladincih, bil priključen k članskim treningom, podobno kot Matko in Žugelj pa je letos Maher na vrsti, da dobi prostor ter koristne izkušnje v članski konkurenci. Naredili bomo vse, da mu omogočimo uspešno nadaljnjo razvojno pot in da bo v prihodnjem obdobju pripravljen prevzeti breme prvokategornika," je pojasnil športni direktor Oliver Bogatinov.

"Občutki so fenomenalni. Vesel sem, da sem podpisal novo pogodbo z NK Maribor, kar je pomemben korak za nadaljevanje kariere. Ob tem pa pomeni še dodatno motivacijo za nadaljnje delo. Zavedam se, da je v Mariboru konkurenca velika, zato me čaka samo še več trdega dela in dokazovanja trenerju ter celotnemu strokovnemu timu. Veselim se izzivov, ki so pred menoj in verjamem v uspešno vijolično prihodnost," pa je pristavil Rok Maher, ki je prve nogometne korake naredil v Radljah ob Dravi, nadaljeval v Dravogradu in se leta 2015 preselil v Ljudski vrt.

Članki iz rubrike