Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.08.2020 22:27:30

PRVI VELIKI ULOV Davida Beckhama! Na Florido prihaja svetovni prvak, Anglež EVFORIČEN

Reuters
Novoustanovljen Inter iz Miamija igra svojo prvo sezono v ligi MLS.

Beckham, predsednik in solastnik kluba, s tekmovalnim začetkom svoje ekipe ne more biti zadovoljen, saj je Inter po petih tekmah sezone, ki je zaradi koronavirusa doživela daljšo prekinitev, na povsem zadnjem mestu brez zmage.

A vendarle se za moštvo iz sončne Floride obetajo lepši, sončni časi. Član nove ekipe je namreč postal francoski reprezentant Blaise Matuidi. Triintridesetletni vezist je po treh letih sporazumno prekinil sodelovanje z Juventusom. "Že pred tedni sem se odločil, da se bom pridružil prijatelju Davidu Beckhamu in novemu izzivu. Tudi tam si želim osvajati lovorike," je na Twitterju zapisal Matuidi, ki je s francosko izbrano vrsto pred dvema letoma osvojil naslov svetovnih prvakov.

"Ne bi mogel biti srečnejši, da lahko v Interju Miamiju pozdravim svojega prijatelja, s katerim sva skupaj igrala v Parizu, ki je nadarjen nogometaš in izvrsten človek. Komaj čakam, da bo svoj talent prinesel v naš klub. Blaise, res si neverjetna oseba. V Miamiju boš našel svoj novi dom, za sebe in za svojo prekrasno družino. Imeti svetovnega prvaka v svojih vrstah, edini v ligi MLS, je za nas velika čast. V karieri si osvojil že mnogo lovorik. Vem, da deliš sanje z menoj, da boš lovorike osvajal tudi z nami," pa je dejal Beckham in dodal, da je velik trenutek za klub in navijače, da so v svoje vrste pripeljali svetovnega prvaka.

Članki iz rubrike