oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

STA
STA
0 25.07.2020 16:19:58

ALARM V PARIZU: Mbappe na berglah, z igrišč bo odsoten...

Francoski nogometaš Kylian Mbappe si je v petkovem finalu franoskega pokala poškodoval vezi v desnem gležnju, je sporočil njegov klub v izjavi za javnost. Dodali so, da je odlični napadalec vprašljiv za začetek izločilnih bojev v ligi prvakov, ki se bodo za Parižane začeli 12. avgusta proti Atalanti slovenskega nogometaša Josipa Iličića.

Mbappe, svetovni prvak s francosko reprezentanco, je moral v 33. minuti petkovega obračuna proti St. Etiennu v bolečinah zapustiti zelenico. PSG je dvoboj dobil z 1:0, edini zadetek pa je dosegel Neymar v 14. minuti.


Pariški klub v kratki izjavi sicer ni navedel časovnice, kdaj naj bi se Mbappe vrnil na treninge. Zagotovo bo izpustil še finale ligaškega pokala proti Lyonu, ki bo na sporedu v petek, 31. julija, vprašljiv pa je tudi za tekmo proti Atalanti Josipa Iličića.

Četrtfinalni obračun bo na sporedu 12. avgusta na Portugalskem. Drugi četrtfinalni par je Leipzig - Atletico Madrid, preostali udeleženci četrtfinala pa bodo znani 7. in 8. avgusta, ko bodo odigrane še štiri povratne tekme osmine finala.

Značke: nogomet, poškodba

Članki iz rubrike