dvojčici Dobra karma

Psihološki test: postavljate trdne ali krhke ...

5_miha perat Svet24.si

FOTO: Miha Perat uspešno okreva po operaciji

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

komen, polave Svet24.si

FOTO: Voda zalila prvo nadstopje gradu Štanjel, ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

will-smith, jason-derulo Odkrito.si

Will Smith ostal brez zob

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

nu
nu
1 11.07.2020 11:46:17

Neymar SPELJAL ZAROČENKO KOLEGU?! Vroče fotke, vroče OBTOŽBE, resnica pa je ... (foto)

Prava mala telenovela, kakršnih je Neymar že vajen.

Če kdo, potem se zna Brazilec spraviti v središče pozornosti na vse mogoče načine. Ne samo na igrišču, temveč tudi izven njega - včasih celo pogosteje izven njega. Tokrat je tako v Franciji kot v Nemčiji ogromno prahu dvignilo njegovo (pre)pogosto druženje z brazilsko manekenko, po poročanju nekaterih medijev si je z njo privoščil celo aferico. Vse lepo in prav, če ne bi šlo za zaročenko nekdanjega vratarja PSG-ja, zdaj čuvaja mreže Eintrachta Kevina Trappa.  

Neymar je z rojakinjo Izabel Goulart opravil nekaj promocijskih dejavnosti, kmalu pa so v javnost prišla pričevanja in fotografije, da si je z njo privoščil tudi aktivnosti izven delovnega časa. Pojavile so se celo obtožbe, da gre za prepovedane aktivnosti - prepovedane seveda, če vemo, da je Goulartova spremljevalka nekdanjega Brazilčevega soigralca. Pri čemer je bil Trapp ves ta čas v službi v Frankfurtu, ona pa v Parizu, kjer je modna industrija precej bolj razvita in kjer je v službi seveda tudi Neymar. 

Brazilsko-nemški par se je na govorice in zapise v medijih odzval s posnetkom na družabnih omrežjih, in sicer sta prikazala zelo vroče skupno proslavljanje vratarjevega 30. rojstnega dne. Trdi, da je edina resnica, da je njuna zveza trdna in da so vse ostalo govorice. A tisti mediji, ki trdijo drugače in Brazilko obtožujejo afere s še večjim zvezdnikom, vztrajajo pri svojem. 

Galerija
Značke: neymar, trapp, goulart

Članki iz rubrike