901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 11.07.2020 11:46:17

Neymar SPELJAL ZAROČENKO KOLEGU?! Vroče fotke, vroče OBTOŽBE, resnica pa je ... (foto)

Prava mala telenovela, kakršnih je Neymar že vajen.

Če kdo, potem se zna Brazilec spraviti v središče pozornosti na vse mogoče načine. Ne samo na igrišču, temveč tudi izven njega - včasih celo pogosteje izven njega. Tokrat je tako v Franciji kot v Nemčiji ogromno prahu dvignilo njegovo (pre)pogosto druženje z brazilsko manekenko, po poročanju nekaterih medijev si je z njo privoščil celo aferico. Vse lepo in prav, če ne bi šlo za zaročenko nekdanjega vratarja PSG-ja, zdaj čuvaja mreže Eintrachta Kevina Trappa.  

Neymar je z rojakinjo Izabel Goulart opravil nekaj promocijskih dejavnosti, kmalu pa so v javnost prišla pričevanja in fotografije, da si je z njo privoščil tudi aktivnosti izven delovnega časa. Pojavile so se celo obtožbe, da gre za prepovedane aktivnosti - prepovedane seveda, če vemo, da je Goulartova spremljevalka nekdanjega Brazilčevega soigralca. Pri čemer je bil Trapp ves ta čas v službi v Frankfurtu, ona pa v Parizu, kjer je modna industrija precej bolj razvita in kjer je v službi seveda tudi Neymar. 

Brazilsko-nemški par se je na govorice in zapise v medijih odzval s posnetkom na družabnih omrežjih, in sicer sta prikazala zelo vroče skupno proslavljanje vratarjevega 30. rojstnega dne. Trdi, da je edina resnica, da je njuna zveza trdna in da so vse ostalo govorice. A tisti mediji, ki trdijo drugače in Brazilko obtožujejo afere s še večjim zvezdnikom, vztrajajo pri svojem. 

Galerija
Značke: neymar, trapp, goulart

Članki iz rubrike