klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

edvard kadic Necenzurirano

Kdo plačuje "političnega analitika" SDS? Občani...

josip broz tito xx3 Reporter.si

Volk: Ko se je Tito sprl s Stalinom, so nas ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
0 09.07.2020 16:05:00

Konec UGIBANJ?! Paul Pogba BO PODPISAL ...

Reuters
Dolgo se je ugibalo o tem, kje bo Paul Pogba nadaljeval kariero.

Vse bližje pa je dan, ko bo to znano tudi uradno. Kar nekaj časa je bil na seznamu želja Zinedina Zidana, toda predsednik Reala Florentino Perez ga ni in ni želel pripeljati. V zadnjem času je bila blizu njegova vrnitev v Juventus, ki naj bi se tudi udejanjila, če se ne bi zgodila epidemija novega koronavirusa. No, zdaj je zgodba dobila nov preobrat, Ole Gunnar Solskjaer je namreč povedal, da je prepričan, da bo Pogba podaljšal sodelovanje z Unitedom.


"Seveda si želimo najboljše posameznike zadržati v klubu in nekaj narediti. Želimo zgraditi moštvo za prihodnost. Odkar se je Paul Pogba vrnil, je videti boljši in boljši. Uživa v nogometu in videli bomo, kam nas bo to pripeljalo," je povedal Norvežan na klopi Uniteda.

Pogba se je po poškodbi gležnja nemudoma vrnil v udarno zasedbo rdečih vragov. Očitno pa se je tudi zelo dobro ujel z Brunom Fernandesom. "Videti je, kot da ne bi bil poškodovan in ne bi izpustil toliko tekem. Fantje mi zaupajo in verjamejo vame, kar mi ogromno pomeni. Že na daleč se vidi, da moštvo ves čas močno napreduje. Precej bolj igramo kot moštvo, kot je bil to primer v preteklosti. Skupaj se branimo in skupaj napadamo, uživamo v tem," je dejal Pogba, ki je še enkrat poudaril, da je zanj Manchester United največji klub v Angliji.

Članki iz rubrike