Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 26.06.2020 16:26:37

Je zaključek lige prvakov v Lizboni OGROŽEN?! Tole je sporočilo z Uefe!

Reuters
Evropska nogometna zveza (Uefa) pravi, da kljub novemu zaostrovanju ukrepov zaradi povečanja števila koronskih okužb v Lizboni, ki bo avgusta gostila zaključni turnir lige prvakov, ni razloga za plan B. "Trenutno ni razloga za načrt B. A položaj vsak dan ocenjujemo in se prilagajamo," je za nemško tiskovno agencijo dpa pojasnila Uefa.

Središče Lizbone sicer ni prizadeto z novimi okužbami, zato pa so drugi deli. Prebivalci 19 prizadetih skupnosti v metropolitanskem območju bodo od 1. julija dalje lahko le nakupovali, hodili v službo in k zdravniku, prav tako pa bo znova uvedena 14-dnevna karantena.

"Ves čas smo v stiku s portugalsko nogometno zvezo in tamkajšnjimi oblastmi. Upamo, da bo vse v redu in da bo mogoče na Portugalskem organizirati zaključni turnir osmerice," še pravijo pri Uefi.


Od četrtfinala bodo vse tekme lige prvakov potekale v Lizboni od 12. do 23. avgusta. Šlo pa bo le za eno tekmo in ne dve, kot je običajno.

V ligi prvakov so sicer neodigrane še štiri tekme, v četrtfinale elitnega tekmovanja pa so se že uvrstili Atalanta Josipa Iličića, Atletico Madrid Jana Oblaka, Leipzig Kevina Kampla in Paris Saint-Germain.

Za ostala štiri mesta se potegujejo Real Madrid in Manchester City (Angleži po prvi tekmi vodijo z 2:1), Bayern in Chelsea (Nemci vodijo s 3:0), Lyon in Juventus (Francozi so v prednosti 1:0) ter Napoli in Barcelona (ekipi sta prvo tekmo odigrali neodločeno z 1:1).

Članki iz rubrike