Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 21.06.2020 16:51:17

Se je še spomnite? Lepa ZDRAVNICA Eva Carneiro le spregovorila o SPORU z MOURINHEM, ki jo je stal SLUŽBE pri Chelseaju!

Lepa zdravnica, ki je bil več let zaposlena pri Chelseaju, se je ozrla v preteklost.

Ženska, zaradi katere so premier ligo gledali tudi tisti, ki jim angleški nogomet ni najljubši, Eva Carneiro, je obujala spomine na čas, ko je bila del moštva iz Londona.

V tistem času je pri Chelseaju službo glavnega trenerja opravljal Jose Mourinho, ki je bil na koncu tudi kriv, da je to službo avgusta 2015 izgubila.

Čeprav je samo delala tisto, za kar je bila zadolžena, pa so jo prav zaradi tega odpustili. Na eni od tekem je namreč odšla na igrišče, da bi pomagala poškodovanemu Edenu Hazardu, a to ni bilo povšeči glavnemu na klopi Mourinhu, ki je bil prepričan, da Hazard pomoči sploh ni potreboval. Šest tednov po tem dogodku je morala pospraviti svoje stvari in zapustila klub.

Njen odhod pa so spremljale burne razprave, v kateri je niso prikazali v lepi luči, ravno nasprotno, veliko je bilo blatenja njenega imena.

»Nemogoče je, da bi človek prestal, kar sem jaz, ob tem pa ostal nespremenjen. A vse to me ni potolklo,« je za TalkSport povedala Eva: »Potrebovala sem premor, zaradi česa sem spet začela uživati v svoji službi. Tisti čas sem se znašla v vsakem časniku na svetu, na vseh spletnih straneh in to mi res ni bilo všeč. Določeni posamezniki v nogometu so me želeli prikazati kot nekoga, ki je naredil nekaj narobe, pa čeprav sem samo opravljala to, za kar so me plačali.«

Lepa zdravnica je opozorila na številne težave, ki jih je opazila v svetu nogometa. »Nogomet je prežet z rasizmom, z zlorabo otrok, z nespoštovanjem medicinskega osebja … Nujna je sprememba kulture, le tako se bodo spremenile stvari,« je še dejala Eva.

Članki iz rubrike