stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 21.06.2020 10:25:44

Navijači Barce NORIJO OD NAVDUŠENJA! Poglejte, to je OKREPITEV za novo sezono! Posnetek OSUPNE!

Navijači Barcelone polagajo veliko upov vanj.

Ste že kdaj slišali za nogometaša po imenu Pedro Gonzalez Lopez, ki ga v Španiji bolj poznajo pod vzdevkom Pedri? Če niste, nič narobe. Gre namreč za šele 17-letnega napadalno usmerjenega vezista španskega drugoligaša Las Palmasa.

A hkrati gre tudi za mladeniča, ki bo v naslednji sezoni del Barcelone, kajti katalonski ponos si je že pred časom zagotovil usluge najstnika. Barca je dobila boj zanj, Las Palmasu pa je plačala v današnjem svetu borih 5 milijonov evrov odškodnine, kar je glede na Pedrijev talent zares izjemno nizka vsota.

pedri
Vse odkar je postalo jasno, da bo Pedri poleti okrepil Barcelono, je seveda mladenič v soju žarometov. In včeraj je še enkrat dokazal, za kako talentiranega nogometaša gre. Njegov Las Palmas se je doma pomeril z Lugom, Pedri pa je poskrbel za asistenco za edini zadetek na tekmi, ki ga je sicer dosegel superveteran, že 38-letni Ruben Castro, ki je največji pečat pustil v zeleno-belem dresu Betisa.

Pedrijeva asistenca  in predvsem preigravanje pred njo  je bila tako odlična, da danes o njej govori ves svet. Vidite jo lahko v priloženem videoposnetku. V drugem videoposnetku pa vam ponujamo še nekaj najlepših potez nove Barcelonine okrepitve.

Članki iz rubrike