oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
3 21.06.2020 10:14:14

Je HADŽIĆEV pomočnik POVEDAL PREVEČ?!? Milenković brez DLAKE NA JEZIKU, po prihodu NOVEGA pa zanj ...

alesfevzer.com
Kakšna usoda čaka Hadžićevega pomočnika?

Olimpija je v petek potrdila prihod novega trenerja, ob tem so Ljubljančani razkrili, da je Dino Skender s sabo pripeljal tudi dva sodelavca. Zmaji so tako dobili novega pomočnika trenerja kot tudi novega kondicijskega trenerja. Ob vsem tem se seveda poraja naslednje vprašanje: kakšna prihodnost čaka Nikico MilenkovićaHrvat, ki premore izkušnje iz Barcelone, je k Olimpiji prišel na poziv Safeta Hadžića. S slednjim sta odlično sodelovala, toda zdaj je partnerstva na klopi Olimpije konec. Milan Mandarić je medtem Hadžiću ponudil, da ostane v klubu, kaj pa čaka Milenkovića?


Po nekaterih neuradnih informacijah je bil Milenković po prihodu Skenderja že "odstranjen" oziroma bolje rečeno oddaljen od prve ekipe za zdaj še vedno vodilnega kluba Prve lige Telekom Slovenije. Na uvodnem treningu novega trenerja Milenkovića naj ne bi bilo zraven. Toda ali to pomeni, da se mu bo Olimpija zahvalila za sodelovanje? Ali pa bo morda tudi njemu ponujena kakšna druga funkcija? Spomnimo, Hadžić lahko izbira med vodjo mladinskega pogona in vodjo skavtske službe. Bo ena od funkcij pripadla Milenkoviću?

Za zdaj Olimpija še ni razkrila načrtov z Milenkovićem. Se pa ob tem poraja zanimivo vprašanje: se je Milenković po debaklu z Bravom morda zameril predsedniku Milanu Mandariću in športnemu direktorju Mladenu Rudonji? Milenković je namreč zavzel sila odločno stališče. Postavil se je na Hadžićevo stran in dal jasno vedeti, da menjava trenerja ni bilo nekaj, kar bi podpiral. Je torej povedal preveč?

Članki iz rubrike