ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 22.06.2020 09:00:16

Čas je za prijatelje in nogomet

Za športnimi navdušenci je dolgo, več kot trimesečno obdobje brez pomembnejših športnih tekmovanj, saj je koronavirus preprečil izvedbo skoraj vseh, ki so bili načrtovani po začetku pandemije. A »abstinenčna kriza« se vendarle končuje, šport je spet tu! In le kako to bolje proslaviti kot s skupnimi ogledi (nogometnih) tekem s prijatelji.

Privoščite si moški večer. Pijača, prigrizki in šport na TV so idealna kombinacija. Potem ko se je najprej od največjih nogometnih lig sveta vrnila nemška, sta se zdaj na programe Sportkluba španska in angleška, za mnoge najzanimivejši od vseh. Posebej za Liverpoolove navijače je ogled nadaljevanja prvenstva nujen, saj bo šla rdečim lovorika prvič po natančno 30 letih.

2019-11-10T182357Z_609281601_RC2I8D9J35C7_RTRMADP_3_SOCCER-ENGLAND-LIV-MCI-REPORT

Za razliko od Anglije, kjer je najpomembnejša odločitev že padla, pa je povsem drugače v Španiji. Tu spremljamo izenačeno bitko največjih tekmecev Barcelone in Real Madrida, izjemno zanimiv pa bo tudi boj za preostale evropske vstopnice. Ker si bodo zaradi dolge prekinitve tekme sledile v zelo zgoščenem ritmu, bo priložnosti za skupne oglede zares veliko, zato boste gotovo našli čas, da se dogovorite s prijatelji. In to več kot enkrat.

2020-03-01T212150Z_207600319_RC29BF9BO2UW_RTRMADP_3_SOCCER-SPAIN-MAD-FCB-REPORT

Nova različica Telemachovega sprejemnika EON vam bo pri tem prišla kot naročena. Novi EON je namreč še bolj prilagojen uporabnikom. Potem ko si ustvarite svoj profil, vas spremlja in spoznava, kaj vas zanima, nato pa vam priporoča vsebine, ki jih radi spremljate. In priporoča vam tako tiste, ki so trenutno na sporedu, kot tiste, ki ste jih zamudili. Med vašimi priporočenimi se bodo gotovo znašle športne in saj vemo – po tako dolgem prisilnem »počitku« od športa nikakor nočete in ne smete zamuditi prav ničesar!

Članki iz rubrike