Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 22.06.2020 09:00:16

Čas je za prijatelje in nogomet

Za športnimi navdušenci je dolgo, več kot trimesečno obdobje brez pomembnejših športnih tekmovanj, saj je koronavirus preprečil izvedbo skoraj vseh, ki so bili načrtovani po začetku pandemije. A »abstinenčna kriza« se vendarle končuje, šport je spet tu! In le kako to bolje proslaviti kot s skupnimi ogledi (nogometnih) tekem s prijatelji.

Privoščite si moški večer. Pijača, prigrizki in šport na TV so idealna kombinacija. Potem ko se je najprej od največjih nogometnih lig sveta vrnila nemška, sta se zdaj na programe Sportkluba španska in angleška, za mnoge najzanimivejši od vseh. Posebej za Liverpoolove navijače je ogled nadaljevanja prvenstva nujen, saj bo šla rdečim lovorika prvič po natančno 30 letih.

2019-11-10T182357Z_609281601_RC2I8D9J35C7_RTRMADP_3_SOCCER-ENGLAND-LIV-MCI-REPORT

Za razliko od Anglije, kjer je najpomembnejša odločitev že padla, pa je povsem drugače v Španiji. Tu spremljamo izenačeno bitko največjih tekmecev Barcelone in Real Madrida, izjemno zanimiv pa bo tudi boj za preostale evropske vstopnice. Ker si bodo zaradi dolge prekinitve tekme sledile v zelo zgoščenem ritmu, bo priložnosti za skupne oglede zares veliko, zato boste gotovo našli čas, da se dogovorite s prijatelji. In to več kot enkrat.

2020-03-01T212150Z_207600319_RC29BF9BO2UW_RTRMADP_3_SOCCER-SPAIN-MAD-FCB-REPORT

Nova različica Telemachovega sprejemnika EON vam bo pri tem prišla kot naročena. Novi EON je namreč še bolj prilagojen uporabnikom. Potem ko si ustvarite svoj profil, vas spremlja in spoznava, kaj vas zanima, nato pa vam priporoča vsebine, ki jih radi spremljate. In priporoča vam tako tiste, ki so trenutno na sporedu, kot tiste, ki ste jih zamudili. Med vašimi priporočenimi se bodo gotovo znašle športne in saj vemo – po tako dolgem prisilnem »počitku« od športa nikakor nočete in ne smete zamuditi prav ničesar!

Članki iz rubrike