sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 15.06.2020 14:46:27

SRAMOTNI IZPAD nogometne legende! Napadel jo je s krampom, prijel jo je za vrat in jo začel DAVITI (video)

sn
Z eno besedo neverjetno. Hrvaška je v šoku, hčerka pa se opravičuje v njegovem imenu.

Če bosta kdaj letovali v Privlaki, to je najzahodnejša kopenska točka Dalmacije, sicer pa leži med čarobnim srednjeveškim Ninom in otokom Virom v zadrski občini, bodite pozorni. Nikar ne pustite avtomobila na zemljišču, ki bi lahko pripadalo Josipu Skoblarju, nekdanjemu odličnemu nogometašu - dobitniku Zlate kopačke, nagrade za najboljšega strelca v Evropi.

Skoblar ima danes 79 let in še vedno opravlja delo skavta v Marseillu, kjer si je z odličnimi igrami priigral status legende kluba. V dresu jugoslovanske reprezentance je na 32 tekmah dosegel 11 zadetkov, igralsko pot pa je končal pri Rijeki. Sledila je dolgoletna trenerska kariera, med drugim je vodil Dinamo, Hajduk in Rijeko. Še vedno živi v domači Privlaki in je očitno strah in trepet turistov.

V soboto zjutraj je tako napadel tri ženske in otroka, ki so parkirali v slepi ulici v bližini plaže. Tam se je kmalu pojavil Skoblar, začel nanje vpiti in mahati s krampom. Eno od žensk je celo zagrabil za vrat in jo začel daviti, obenem ji je poškodoval nogo. Ko se je situacija vendarle za silo umirila in so ženske z otrokom uspele zapustiti prizorišče, so napadalca prijavile policiji.

Njegova hčerka je pozneje javnosti sporočila, da je očetu izjemno žal zaradi incidenta. Hrvaški mediji so ob tem zapisali, da je že od nekdaj znan po težavnem značaju. Tudi kot igralec je bil predrzen, že skoraj umazan, v času trenerske kariere pa se je pogosto znašel sredi konflikta. Dolgo se je obremenjeval, ker ni dobil priložnosti na klopi hrvaške reprezentance, čeprav je bil večkrat kandidat.

Ekskluzivni videoposnetek incidenta si lahko pogledate TUKAJ.

skoblar 1
sn

Članki iz rubrike