profimedia-0788953992 Svet24.si

Prvič v Evropi: plaža samo za muslimanke

dolina triglavskih jezer, triglavska jezera Svet24.si

Policijski helikopter v dolino odpeljal ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 10.06.2020 15:08:52

Mbappe z novo ZVERINO, a njegova najbolj SKRITA SKRIVNOST veliko bolj OSUPNE!! (foto)

vszi
V garaži Kyliana Mbappeja se je znašel nov ferrari.

Nogometaši, tisti najboljši seveda, služijo ogromne, neverjetne denarce. Vsi imajo svoje "fetiše", težko pa bi našli koga, ki ne bi ljubil hitrih in ekstravagantnih avtomobilov.

Med temi je tudi Francoz Kylian Mbappe. Enaindvajsetletni nogometaš PSG-ja in francoske reprezentance na leto zasluži okoli 50 milijonov evrov, brez dvoma je tako mladi Francoz priskrbljen do konca življenja.
Vsake toliko časa pa si tudi Mbappe privošči kaj posebnega in ta teden se je pohvalil z novo 'igračko' oziroma pravo zverino, prestižnim ferrarijem 458, ki je vreden okoli 300 tisoč evrov.

To seveda ni Kylianov edini avto, v svoji garaži ima kar nekaj prestižnih modelov - športni audi R8, dva BMW-ja, range rover in mercedes. Ni slabo za 21-letnika, katerega avtomobilska zbirka je vredna okoli dva milijona evrov, čeprav pa s tem ne seže do kolen Cristianu Ronaldu ali soigralcu pri PSG-ju Neymarju, a to je že druga zgodba.


Hkrati z objavo svojega novega ferrarija 458 pa je Mbappe razkril nadvse dobro skrito skrivnost! Namreč Kyliana še nikoli nihče ni videl za volanom kateregakoli avtomobila. Na treninge ga namreč vozi ali mama, ali klubski voznik, ali pa nekdo od soigralcev. Zakaj? Ker Mbappe sploh nima vozniškega dovoljenja!!!

"Enostavno še nisem imel časa, da bi ga naredil," je priznal Francoz in dodal: "Zato mi je klub priskrbel voznika, velikokrat me pelje moja mama. Toda hkrati zato nikoli ne morem zamuditi na trening."

Pravi, da bo izpit šel delat to poletje, vseeno pa še nekaj časa ne bo mogel uživati v vožnji ferrarija, ki do hitrosti 100 km/h pride le v 3,4 sekunde.

Članki iz rubrike