cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 05.06.2020 10:18:48

VSE JE JASNO! Glejte, KAJ PONUJA Barca za Neymarja! In glejte, kaj za Neymarja HOČE PSG!

Profimedia
Nogometni velikan Barcelona želi storiti vse, da v svoje vrste ponovno pripelje Brazilca Neymarja. A pri PSG-u ne odstopajo od svojih zahtev.

Znano je, da Barcelona želi na vsak način okrepiti napadalno vrsto. Ob Neymarju je njena velika želja prihod še enega odmevnega igralca. Omenja se Interjevega Lautara Martineza, za katerega bi morala odšteti nič več in nič manj kot 111 milijonov evrov. Da bi zmanjšala višino odškodnine, ponuja tudi Artura Vidala in Semeda.

Še zmeraj pa ni opustila želje po starem članu zasedbe blaugrane. Barca si prizadeva v svoje vrste ponovno pripeljati Neymarja, vendar je odškodnina zanj postavljena v nebo. Francozi zahtevajo kar med 250 do 300 milijonov evrov, kar pa je preveč tudi za ponos iz Katalonije. Tako v paketu ponuja celo Antoina Griezmanna in Ousmana Dembeleja, da bi nekoliko znižala prej omenjeno odškodnino, kar pa Parižanov ne prepriča. Zanima jih izključno denar.

Ob zadnjem obdobju koronakrize se je omenjala celo cena 220 milijonov, pa tudi ta postavka bi se znižala na 175 milijonov evrov, toda to je za Barcelono še vedno previsoka vsota odškodnine. V lovu na Brazilca Barceloni tako preostane prodaja ostalih igralcev, brez katerih si lažje predstavljajo prihodnjo sezono. Ob tem bi se na izhodnih vratih lahko znašli Rakitić, Coutinho, Vidal, Semedo in drugi.

Značke: neymar, psg, barcelona

Članki iz rubrike