Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 19.05.2020 20:04:47

Effenberg končal sodelovanje z Uerdingenom

Profimedia
Stefan Effenberg ni več član nemškega tretjeligaša Uerdingena, kjer je bil športni direktor, je sporočil klub. Sodelovanje se je po sedmih mesecih končalo na željo nekdanjega zvezdnika nemške reprezentance in Bayerna.

Stefan Effenberg ni več član nemškega tretjeligaša Uerdingena, kjer je bil športni direktor, je sporočil klub. Sodelovanje se je po sedmih mesecih končalo na željo nekdanjega zvezdnika nemške reprezentance in Bayerna. "Stefan Effenberg nas je prosil, da bi zapustil klub, njegovo željo smo upoštevali," je klub zapisal na spletni strani.


Effenberg je vajeti v klubu na mestu športnega direktorja prevzel oktobra lani. Nekdaj močan klub, ki je bil tudi član bundeslige, je že dolgo v krizi, rešitve pa očitno ni našel niti zdaj 51-letni Effenberg. Ko je prišel v klub, mu je grozil celo izpad iz tretje lige, zdaj je na sredini lestvice na 11. mestu.

"Čas pri Uerdingenu je bil zanimiv in poučen. Skupaj smo dosegli kar nekaj, klubu pa želim srečo tudi v prihodnje," je sporočil Effenberg.

Med igralsko kariero je bil Effenberg najbolj uspešen v Bayernu, s katerim je v štirih letih sodelovanja osvojil tri naslove prvaka in eno pokalno lovoriko. Igral pa je tudi za Borussio Mönchengladbach, Fiorentino in Wolfsburg, kariero je končal leta 2004 v Katarju. Za nemško reprezentanco je zbral 35 nastopov.

Značke: nogomet, nemčija

Članki iz rubrike