Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2020 09:16:47
Deli članek:

HUDE OBTOŽBE na račun Angležev in Nemcev: Nogometni strokovnjak zatresel nogometni svet!

Oglasil se je znani nogometni strokovnjak in osupnil nogometni svet.

V dneh, ko se nogomet počasi postavlja na noge, je močno odmevala novica, da se bo moral nemški drugoligaš namesto na zelenico odpraviti v karanteno. Dynamo Dresden je sporočil, da so nekateri igralci okuženi, sledil je ukrep, s katerim želijo preprečiti morebitno širjenje covida-19. Tekmeci bodo tako že ta teden začeli s tekmami, nogometaši iz Dresdna pa bodo morali opraviti še 14-dnevno karanteno.

Podobno se je zgodilo v Angliji. Tudi tam so testirali vse nogometaše, ki bi se lahko v prihodnjih tednih vrnili na tekme, Brighton iz spodnjega dela lestvice pa je razkril, da ima v svojih vrstah prav tako okužene nogometaše. Nič nenavadnega, bi lahko zapisali, toda obtožbe ruskega nogometnega strokovnjaka in občasnega novinarja ESPN-ja, The Guardiana, New York Timesa, Sky Sporta in številnih drugih uglednih medijskih hiš so zares šokantne.

Artur Petrosjan je zapisal, da gre za ekipi, ki sta se z namenom oglasili v trenutku, ko naj bi zagnali nogomet po svetu. "Obe sta na robu izpada iz svoje lige. Nobena si ne želi, da bi se sezona nadaljevala. Obe sta sporočili, da imata v svojih vrstah okužene igralce, to sta storili ravno v ključnem trenutku za ligo."