evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
2 10.05.2020 14:26:20

Kaj govori FRANCOZ?! Uefa se je odzvala na odmevno razkritje, to je njena RESNICA!

Profimedia
Jean-Michel Aulas, predsednik Lyona, je potrdil, da je klub od Evropske nogometne zveze (Uefa) dobil sporočilo, v katerem so napovedali, da bo njegov klub povratno tekmo nogometne lige prvakov proti Juventusu v Torinu odigral 7. avgusta. Francoz se s tem ne strinja in je že napovedal pritožbo, poroča španski dnevnik As. Uefa je trditve že zanikala.

"Če pritožbe ne bode uspešne, Lyon in Paris Saint Germain tvegata, da bosta v ligi doživela pravi polom. Igrala bosta namreč proti ekipama, ki bosta v primerjavi z njima precej bolje pripravljeni," je dejal predsednik kluba, ki je na prvi tekmi osmine finala Juventus premagal z 1:0. PSG se je v četrtfinale že uvrstil.

Uefa se je na poročanje Asa že odzvala. Kot piše nemška tiskovna agencija dpa, trditve o 7. avgustu ne držijo. "Nič ni bilo odločeno, sploh nič," agencija navaja Uefinega predstavnika za stike z javnostmi. Dodajajo, da obstajajo različni možni datumi za tekme, a ni še nič določenega.



Francosko ligo so sicer že zaključili, v državi pa do septembra niso dovoljeni profesionalni športi, kar pomeni, da francoski ekipi pred tekmami lige prvakov ne bi igrali nobene tekme, medtem ko druge glavne lige v Evropi načeloma načrtujejo zaključek sezone.

V osmini finala lige se morajo odigrati še povratne tekme Juventus - Lyon, Manchester City - Real Madrid, Bayern - Chelsea in Barcelona - Napoli. Atalanta, Leipzig, Atletico Madrid in PSG so že napredovali v četrtfinale.

Značke: nogomet, liga prvakov

Članki iz rubrike