Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 10.05.2020 14:10:14

Konec je! Ste videli, kaj so počeli navijači Olimpije? Po mesecu in pol so razkrili podrobnosti ... (foto)

alesfevzer.com
Čudovita poteza zvestih navijačev ljubljanskega nogometnega prvoligaša.

Epidemija koronavirusa je združila Slovenijo, v zadnjem obdobju smo bili priča prizorom, ki jih ne bi pričakovali niti v najbolj norih sanjah. V akcijo so stopili tudi navijači različnih klubov po Sloveniji, kar mesec in pol pa je trajala akcija navijačev Olimpije, s katero so pomagali zdravstvenemu osebju. Zdaj so razkrili podrobnosti, za vse skupaj pa si člani skupine Green Dragons zaslužijo globok priklon.

"V tem tednu se končuje naša mesec in pol trajajoča dobrodelna akcija donacije hrane medicinskemu osebju v prvi liniji boja proti koronavirusu.
Velika pohvala gre piceriji Dobra Vila za pomoč pri izvedbi in distribuciji ter vsem članom, ki ste s finančnimi prispevki sodelovali v akciji.
Po zaslugi vaše dobrodelnosti smo razveselili zaposlene na: reševalni postaji, infekcijski kliniki, internistični prvi pomoči, urgentnem kirurškem bloku, travmatološki kliniki, inštitutu za mikrobiologijo in imunologijo ter kliniki Golnik. Vse naštete oddelke smo obiskali dvakrat.
Ob tej priložnosti še enkrat izražamo hvaležnost zdravstvenim delavcem in hkrati upamo, da bodo njihove zmage v zdravniških haljah pripomogle, da bomo čim prej spet priča tudi tistim v zeleno-belih dresih," so v sporočilu zapisali na uradni Facebook strani navijaške skupine Olimpije.

Članki iz rubrike